Automobil se zabio u banderu u Futoškoj ulici

U protekla 24 časa dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe.
Automobil se zabio u banderu u Futoškoj ulici
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović kaže za 021 da su uglavnom zadobili lakše povrede.

Na Bulevaru patrijarha Pavla, oko 11:30h, povređen je pešak, kada ga je udario kombi. Starijeg Novosađanina sa povredama grudnog koša i noge Hitna pomoć je zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.

U sudaru automobila i motora na uglu Jevrejske i Gajeve ulice, oko 16:30 časova, povređen je motociklista star 54 godine. On je zadobio prelom potkolenice i prebačen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 18:40h na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Žarka Zrenjanina, kada je povređena biciklistkinja. Devojka stara 25 godina zadobila je povrede skočnog zgloba i šake, pa je, nakon zbrinjavanja na licu mesta,  prebačena u Urgentni centar.

Nezgoda se dogodila i rano jutros, oko 3:15h, na uglu Futoške i Ulice braće Ribnikar, kada se automobil zabio u banderu. U tom sudaru povređena je 22-ogodišnja devojka koja je zadobila povredu glave. Ona je takođe prebačena u Urgentni centar.

Podsećamo da je u ponedeljak, takođe oko 3 sata, vozač belog BMW-a udario u drvo i banderu pored puta na Bulevaru cara Lazara, kod studentskih domova.

  • Titikaka

    23.05.2019 13:46
    Šta će biti u nedelju?
    Copy / paste za napaljene " vozače " krševa, a u stvari hranjiva bakterijska podloga za "Trkorikiju Colli".
    Oni će misliti da "to tako treba".


  • Lajavi

    23.05.2019 12:41
    @Новосађанин
    Morali bi prvo da savladaju levitaciju s obzirom da stubovi ne služe samo za dovod električne energije već i za fiksiranje semafora. Loša ti je fora, sorry!
  • Gustav

    23.05.2019 10:51
    Čemu i kome podsećanje
    Sa poslednjeg pasusa?
    Tabu tema za sve?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti