Direktori Urbanizma, Lisja i Toplane još četiri godine na čelu istih preduzeća

"Urbanizam", "Lisje" i "Toplana" dobiće, na osnovu sprovedenih konkursa, direktore za novi period od četiri godine, što će u utorak potvrditi i odbornici Skupštine grada.
Direktori Urbanizma, Lisja i Toplane još četiri godine na čelu istih preduzeća
Foto: Pixabay
Dušan Miladinović biće imenovan za direktora JP "Urbanizam", na osnovu konkursa sprovedenog ovog marta. On je bio i jedini prijavljeni kandidat za ovo radno mesto, a ispunio je sve neophodne uslove.
 
Vladimir Đaković biće imenovan za direktora JP "Lisje". On je bio jedini prijavljeni kandidat na konkursu sprovedenom u martu i ispunio je sve uslove.
 
Dobrosav Arsović ponovo će biti na čelu Novosadske toplane, pošto je bio jedini prijavljeni kandidat na konkursu i ispunio je sve uslove. Konkurs je sproveden tokom marta i aprila.
  • Cocco

    31.05.2019 16:47
    @Dejan
    Toliko uspešno da smo se posmrzavali od silne uspešnosti! Još od 1. maja ove godine...
    Oćem kasti, uspešnost se ne meri samo partijskim metrom, ima još pokazatelja.
  • Transparetnost

    31.05.2019 15:21
    PODSETNIK:
    Posle izbora je osam direktora preduzeća podnelo ostavke, a među njima i Čelar, pa ga je 11. jula 2016. godine Skupština grada razrešila i imenovala Nenada Baraca, člana SNS (koji je preleteo u stranku iz Nove Srbije), za vršioca dužnosti direktora. "Transparentnost Srbija" navodi da se u biografiji Barca ne navodi njegovo puno obrazovanje, već samo prethodna radna mesta - Slobodna carinska zona, "Održavanje i usluge d.o.o.", Tržnica, "Silver line Systems", studentska zadruga "Sajam" i Agrokombinat. Barac je izabran za direktora i na konkursu koji je raspisan 5. maja ove godine, te će biti na čelu preduzeća u naredne četiri godine.
    "Transparentnost Srbija" tražila je od Skupštine Grada Novog Sada papire koji kazuju koji kriterijumi su primenjivani da bi Barac bio izabran za direktora, a u konkurenciji još sa još dve osobe, Branislavom Svorcanom (magistrom ekonomskih nauka) i Miodragom Spasojevićem (magistrom statistike). Međutim, Skupština Grada nije ovoj organizaciji dostavila tražene podatke, te je nepoznato koji kriterijumi i testovi su primenjivani kada je Barac došao na čelo preduzeća.
  • Dejan

    31.05.2019 15:09
    Koliko znam Arsović ima preko 30 godina iskustva iz oblasti finansija, a svojim znanjem, iskustvom i stručnim vođenjem doprineo je da Toplana postane najuspešnije preduzeće komunalnog sistema Grada Novog Sada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti