FOTO: Odroni na Iriškom vencu, pažljivo u vožnji

Nekoliko većih odrona primećeno je na deonici puta Paragovo - Iriški venac i Iriški venac - Paragovo.
Kako poručuju u Nacionalnom parku "Fruška gora", u toku jučerašnjeg dana je čuvarska služba parka nekoliko puta obilazila ove deonice i uklanjala kamenje sa puta.
 
"Obaveštene su nadležne službe za održavanje puteva i lokalne vlasti. Pažljivo vozite", navode u parku.
  • Svetlana NS

    03.06.2019 15:21
    Hvala na ojašnjenju
    Ja sam pre svega mislila kako ću znati da li mogu bezbedno proći, a da se kamenje ne sruči na auto baš tada? Izgleda po plusevima da su mnogi razumeli moje pitanje.
  • vozac

    03.06.2019 09:43
    @Svetlana NS, tuzno je koliko si pluseva dobila... Upozorenje na odrone znaci upravo to - iza svake krivine moze da te saceka gomila kamenja i da ti napravi ozbiljnu stetu na autu. A prilagodjena voznja takvim uslovima znaci da treba voziti tako da mozes bezbedno da se zaustavis ili (jos bolje) zaobidjes prepreke (naglo zaustavljanje u krivinama povecava sanse da se neko zakuca u tebe). Sto u prevodu znaci: maksimalna koncentracija i spremnost na brzu reakciju, sto po pravilu iskljucuje cackanje muzike i/ili telefona, razgovore sa saputnicima, proveru "kako su deca na zadnjem sedistu" i slicne stvari koje odvlace paznju sa kolovoza. Zapravo - sa takvim stepenom koncentracije bi trebalo svi da voze, svaki dan, stalno. Ali kao sto vidimo i znamo, to se na zalost ne desava.
  • Cubi

    03.06.2019 09:35
    @Svetlana NS
    Vozite pazljivo u smislu da ako postoji neko kamenje na putu da uocite i zaobidjete ili ukocite kako ne bi naleteli na isto a ako nesto iznenada pocne da pada naravno treba imati srece, opreznost tu nazalost ne moze puno da pomogne..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti