Odron na putu Novi Sad - Sremski Karlovci, moguće plavljenje puta za Beočin

Saobraćaj se trenutno odvija jednom kolovoznom trakom na deonici puta Novi Sad - Sremski Karlovci, jer je usled većih padavina došlo do odrona kod naselja Puckaroš, saopštili su Putevi Srbije.
Kako navode u ovom preduzeću, obustavljen je i saobraćaj na deonici Kratovska stena - Guča, Lis - Guča (Turica), zbog izlivanja reke Bjelice.
 
Saobraćaj na deonici Mlanča - Studenica nakon obustave zbog odrona, ponovo je uspostavljen.
 
Uspostavljen je i saobraćaj na deonici Kraljevo - Kragujevac, kod mesta Milavčići, opština Kraljevo, nakon obustave zbog izlivanja vode na kolovoz, navodi se u saopštenju.
 
JP "Vode Vojvodine" su u operativnom biltenu odbrane od poplava navele i da je VP "Šajkaška" koja kontroliše odbranu kod Novog Sada, konstatovala da je moguće plavljenje puta Novi Sad - Beočin.
 
"Na površini inundacija kod ustave 'Vrbara' prema reci Dunav vrši se nasipanje terena različitim materijalima. To otežava oticanje vode u Dunav, zbog čega može doći do plavljenja puta Novi Sad - Beočin prilikom obilnih padavina", navodi se u biltenu.
  • Stevo Đubre

    10.06.2019 14:05
    Kako klizište kaki bakrači
    Ma sad će stanovnici Sremskih Karlovaca ici kući u letećim Autobusima!
  • Dušan

    05.06.2019 11:44
    Nejasno
    Od kad postoji naselje Puckaroš ?
    Bio samo deo Fruške Gore.
  • Biciklista

    04.06.2019 12:24
    Odgovor pesaku
    Zalutao si sa temom. Voznja biciklova po trotoarima je nesto sto ne podrzavam, ali prestace kontam kad prestane i parkiranje bahatih vozaca po biciklistickim stazama, setnja gluvih pesaka po istim tim stazama, kad nestanu rupe i dzombe sa staza od kojih se lomi vrat.....Nemoj odmah osudjivati, pogledaj ponekad zbog cega se taj biciklista popeo na trotoar, nije sve uvek skroz crno ili skroz belo ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.