FOTO: "Tesla centar" nudi najbolje IT obrazovanje za svršene osnovce

Budući IT stručnjaci, zdravstveni radnici, ali i drugi svršeni osnovci koje zanima kvalitetno obrazovanje mogu već sada da se prijave za upis u Srednju školu "Tesla centar" u Novom Sadu.
FOTO: "Tesla centar" nudi najbolje IT obrazovanje za svršene osnovce
Foto: Pixabay
"Tesla centar" nudi širok izbor različitih usmerenja, prateći ne samo ponudu i tražnju na tržišta rada, već i kvalitet zanimanja koji garantuje budućnost u profesiji za koju se učenik odluči. Zato su u ponudi četiri posebna područja: elektrotehnika, zdravstvo i socijalna zaštita, geodezija i građevinarstvo i šumarstvo i obrada drveta. 
 
"Tesla centar" je akreditovana stručna škola koja, zahvaljujući profesionalnom i iskusnom kadru, nudi znanje sa kojim učenici dalje mogu da nastave svoje obrazovanje i upišu bilo koju visokoškolsku ustanovu, u zemlji ili u inostranstvu.
 
Ubedljivo najzahvalniji smer trenutno je Elektrotehničar informacionih tehnologija. Sa ovim zvanjem, učenici stču neophodnu osnovu da nastave obrazovanje na vodećim fakultetima u oblasti informacionih tehnologija, a zahvaljujući saradnji "Tesla centra" sa eminentnim firmama, učenici stiču uvid iz "prve ruke" kako bi njihovo buduće zanimanje izgledalo. To im pomaže i da se dalje profilišu i odrede prioritete - bilo da je reč o izradi softvera, održavanju računarske opreme, kreiranju baza podataka ili radu sa operativnim sistemima.
 
Sigurno atraktivno zanimanje za mnoge buduće akademske građane je i zanimanje medicinske sestre. "Tesla centar" u ovom području nudi dva izbora: medicinska sestra - tehničar i medicinska sestra za rad u gerijatriji. Sa ovim četvorogodišnjim obrazovanjem, mladi ljudi su osposobljeni da pruže negu pacijentima u vidu terapija, nadzora, vođenja medicinske dokumentacije i drugih aktivnosti.
 
S drueg stane, rad u oblasti gerijatrije, sa našim najstarijim građanima, zahteva posebnu pažnju, fokus i interesovanje za ovako plemenitu, ali zahtevnu oblast. Najbolje znanje i iskustvo preneće upravo nastavnici sa višegodišnjim, pa i višedecenijskim iskustvima.
 
Za one koji imaju drugačije afinitete, na raspolaganju su smerovi poput tehničara za lovstvo i ribolovstvo, arhitektonski tehničar, stolar, rukovodilac građevinske mehanizacije, elektrotehničar računara i elektroinstalater.
 
Već danas možete da donesete kvalitetnu, najbolju odluku za svoje dete. Sve informacije možete da dobijete na broj telefona 021/66-22-662 ili lično na adresi Radnička 20. "Tesla centar" možete kontaktirati i putem mejla na adresi teslacentarns@gmail.com, a informacije su dostupne i na zvaničnom sajtu OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti