FOTO: "Kritična masa" se provozala Novim Sadom, biciklisti obeležili Međunarodni dan bicikla

Više stotina Novosađana provozalo se ulicama grada, u okviru tradicionalne vožnje biciklista pod nazivom "Kritična masa".
FOTO: "Kritična masa" se provozala Novim Sadom, biciklisti obeležili Međunarodni dan bicikla
Foto: Gorica Nikolin
Vožnja se održava na Međunarodni dan bicikla, u okviru kog je Novosadska biciklistička inicijativa ranije danas organizovala i biciklistički doručak. U vožnji je učestvovao, kao i uvek, veliki broj dece.
 
 
Biciklisti su vožnju počeli u Limanskom parku, a obišli Liman, Detelinaru, Novo naselje, prošli pored Satelita, Adica, Telepa, Grbavice i vožnju završili u centru, na Trgu slobode. 
 
 
Današnja "Kritična masa" završena je "biciklističkim pozdravom", u vidu dizanja dvotočkaša iznad glave, a prvi je svoj bicikl digao najmlađi učesnik ove večeri.
 
Iako je najavljena kiša, bicikliste je pratilo suvo vreme, bez padavina.
 
 
"Kritična masa" vid je apela biciklista, kao redovnih i sve masovnijih učesnika u saobraćaju, na nadležne koji bi trebalo da vode više računa o infrastrukturi - pre svega o stanju u kojem su biciklističke staze u gradu. Ove godine, u okviru redovnih aktivnosti gradske uprave, i dalje nije viđeno veće ulaganje u rekonstrukcije gradskih biciklističkih staza. 
 
Naredna vožnja biće naknadno najavljena.
  • amigo

    05.06.2019 22:59
    bez kiše
    vožnja je bila odlična! muzika, osmesi, normalan svet!!!
  • Ilyii

    05.06.2019 17:06
    @Nemanja

    bolje biti nepismen nego narcisoidan .
  • Nemanja

    05.06.2019 16:13
    @Ilyii

    I dalje ti viri nepismenost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti