Ortodox Celts, Love Hunters, Lost Propelleros i Pero Defformero 15. juna na 20. Blokstok festivalu

Jubilarni, 20. Blokstok festival, održaće se u subotu, 15. juna u parku kod Železničke stanice.
Kako najavljuju organizatori, zvezde večeri biće sastav Ortodox Celts, a osim njih nastupiće i Love Hunters, Lost Propelleros, Pero Defformero, kao i Usamljeni jahači, Cepeni ćunci i Nemi pesnik, koji će otvoriti festival.
 
"Blokstok od svog osnivanja podržava mlade i neafirmisane izvođače, pružajući im priliku da nastupe pred velikim auditorijumom. Nakon sprovedenog konkursa, odlučeno je da će festival ove godine otvoriti Nemi pesnik", kaže jedan od organizatora festivala Dane Basta.
 
Festival sarađuje sa "Moto unijom Vojvodine", organizacijom koja okuplja veliki broj moto klubova iz pokrajine, pa će istog dana biti organizovan i defile dvotočkaša najprometnijim gradskim ulicama i izložba u parku.
 
"Ovo je festival za sve generacije, što se vidi i po programu, koji se malo razlikuje ove godine, budući da je ove godine i 20 godina Festivala", kaže Marko Tančik, jedan od organizatora.
 
I ove godine, iz bezbednosnih razloga, apeluje se da posetioci ne unose piće u staklenoj ambalaži u park, kao i da se ne približavaju železničkoj pruzi. 
 
Festivaski program će početi u 17 časova, a ulaz je besplatan.
 
Sve detalje u vezi sa festivalom možete pratiti OVDE.
  • milicica

    08.06.2019 01:01
    evo prilike
    Komunalnim inspektorima da naplacuju kazne jer ce ljudima oko biti nesnosljiva buka i vreme odmora uzurpirano. Iju al ce se olovariti al dal ce se pojaviti.Sala naravno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti