FOTO: U Limanskom parku će se praviti tereni za basket

Gradski urbanisti planiraju da u Limanskom parku postave dva terena za basket, a koliko se vidi iz plana, nije planirano uklanjanje drveća.
FOTO: U Limanskom parku će se praviti tereni za basket
Foto: 021.rs
Kako se može videti iz konkursne dokumentacije sa tendera za izvođača radova, basket tereni bi bili nedaleko od postojećeg skejt parka u Limanskom parku, a istovremeno bi se rekonstruisao prostor koji koriste skejteri.
 
 
Takođe, kako se uverio 021.rs, planirani su radovi i na zelenoj površini između zgrada u Dimitrija Avramovića i Bulevara oslobođenja, gde treba da se postave tereni za basket za odrasle i decu.
 
 
Mada se tereni planiraju na prostoru gde ima drveća, izgleda da neće biti seče, jer se u dokumentaciji za tender Uprave za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) navodi da je "neophodno uklapanje vegetacije-stabala drveta u skladu sa pravilima struke". 
 
 
UGZI je istim tenderom predvideo i da se na još nekoliko lokacija u Novom Sadu postavi jedan teren za basket za odrasle i dva za decu, ali nije precizirano gde će to biti. 
 
Planirano je i da se postojeći skejt park u Limanskom parku rekonstruiše i dobije 13 novih rampi. 
 
Ovi radovi su za sada na čekanju dok se ne ponovi tender. Naime, prva javna nabavka je poništena jer jedini ponuđač koji čine "Pejkom" iz Beograda i "GC Simkon" iz Kragujevca, nije imao ispravnu dokumentaciju. Oni su ponudili da za 31.210.000 dinara i 90 radnih dana sagrade basket terene i rekonstruišu skejt park.
  • mama i ceca

    14.06.2019 09:37
    @
    @mama
    @ceca
    Za to sto je dece sve manje nisu krivi psi vec.....
    Razmislite ako imate cime!
  • @KOSARKASU

    14.06.2019 09:16
    @SPORTISTI
    @sportisti-kosarkasu

    Bez namere da vredjam, ali toliko je rec sport u ustima u Srbiji da to malo vec zvuci gadljivo.
    Molim ,uzmite malo knjigu u ruke pa ce te znati da se pravilno i kulturno izrazavate kada postanete slavni sportista i budete davali intervju (nema veze kog sporta) a ne, da ne umete da savladate prostoprosirenu recenicu sem:"Dali smo od sebe 110 %".
  • Liman celavi

    14.06.2019 09:02
    Nahrani svinje
    Ha ha parkse vise onda ne moze zvati park kada ovi nabudze ugostiteljski objekat od 300 m2,decije igraliste i vezbaliste za bicikloakrobate,sada jos i kosarkaski tereni.
    Sta jos??????
    Jedino resenje je da NISTA NE DIRAJU.
    Znate onaj vic u kom ide recenica:"nahrani svinje i nista ne diraj" ??????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti