FOTO: Rupa na Bulevaru kralja Petra asfaltirana, odmah pored stvorila se nova

Radnici "Put investa" su, po nalogu Gradske uprave, u sredu popodne, sanirali rupu na uglu Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja.
FOTO: Rupa na Bulevaru kralja Petra asfaltirana, odmah pored stvorila se nova
Foto: 021.rs

Asfaltiranju tog ulegnuća u srednjoj traci, ispred samog pešačkog prelaza, prethodilo je nekoliko dana čekanja da lokalna administracija reaguje. U sredu ujutru izašli su radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" koji su utvrdili da nije u pitanju havarija na mreži i napunili rupu peskom do dolaska putarskog preduzeća.

Kako je 021.rs saznao, ulegnuće na putu nastalo je usled proboja atmosferskih voda kroz pukotinu u asfaltu, jer je voda jedino tako mogla da spere zemljani sloj ispod asfalta pošto nije bilo havarija na vodovodnoj ili nekoj drugoj mreži.

Međutim, tek što je ova rupa sanirana, u istom delu Bulevara kralja Petra I, samo nekoliko metara dalje, pojavilo se novo ulegnuće na asfaltu.

Kako se reporter 021.rs uverio, ova nova rupa obezbeđena je saobraćajnim znacima koji upozoravaju vozače na oštećenje kolovoza, Sada je ponovo na potezu gradska uprava.

  • @Marica

    13.06.2019 18:38
    Ti ljudi sredjuju grad besplatno?!

    Mada bi mozda bilo dobro da im platimo samo da nista ne diraju
  • limanac

    13.06.2019 15:30
    Strasno, necuveno. Sta nam rade. Hoce li neko reagovati?
  • Nemanja

    13.06.2019 15:15
    @Marica

    Kod nas na Limanu III tromesečni posao oko Kineske četvrti razvlače već skoro 8 meseci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti