Cisterne sa vodom za piće postavljaju se na tri lokacije u Novom Sadu

JKP "Vodovod i kanalizacija" će zbog visokih temperatura danas popodne na pojedine lokacije u Novom Sadu postaviti cisterne sa pijaćom vodom.
Cisterne sa vodom za piće postavljaju se na tri lokacije u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Cisterne će biti postavljene na tri lokacije, na Trgu slobode, kod Futoške pijace i ispred Merkatora.
  • Marijana

    14.06.2019 14:57
    U cisternama,je tehnicka voda!a ne za pice ko zna jeli ispravna?Ko ispituje bakterioloski?Delite narodu flasiranu vodu po kucama,ulicama kvartovima svuda i ba!svakom mestu dostupno,kao na zapadu,postavite standove sa volonterima da deli vodu,a posebno,starackim do,ovima najugrozenijim koji su inace dehidrirani.Radnicima üo gradjevinama,deci na ulici,i nemocnim.To bi bila pomoc.U pitanju je samo voda.
  • Aleksandra

    14.06.2019 08:31
    Pitanje
    A ja na Novom naselju necu imati smanjen pritisak? Ako je tako onda ok!!
  • NovosadjaMin

    13.06.2019 21:07
    Probalo se sa cesmama na hidrantima, cini mi se prosle godine. Dragi urbani sugradjani od 10 izlomili 9 u prvoj nedelji. Ne treba nama nista lepo i korisno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.