Smenjen upravnik Betanije Tihomir Vejnović

Upravnik Betanije, Tihomir Vejnović, danas je razrešen, saopštio je Klinički centar Vojvodine.
Njega će na rukovodećem mestu u novosadskom porodilištu zameniti Đorđe Ilić, specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista steriliteta i fertiliteta.
 
Vejnović je vodio Betaniju od jula 2016. godine. Dobitnik je Februarske nagrade za 2017. godinu. U dva navrata je bio kandidat za dekana Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.
 
Upravnike klinika razrešava i imenuje rukovodstvo Kliničkog centra Vojvodine. 
 
"Prof. dr Tihomir Vejnović je naš vrhunski stručnjak i laureat mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja, ali povećani zahtevi u rukovođenju klinikom iziskuju mnogo veći angažman nego što mu je obim posla u praktičnom radu dozvoljavao. Ovom odlukom medicinska struka nije ništa izgubila, već se ovakvom stručnjaku omogućava da se posveti profesionalnom planu na kom je najbolji", obrazlaže smenu uprava KCV-a.
  • Mirjana

    28.02.2021 22:01
    Zena zna
    Ja sam i Sombora porodio me u NS bez dinara Veliki strucnjak
  • Jovana

    18.06.2019 21:59
    Iskustva sa Dr. Vejnovicem nemam,videla sam ga par puta dok sam lezala na Betaniji zbog odrzavanja trudnoce,i zbog toga ne mogu da komentarisem njegov rad. Zato sa punim pravom mogu da komentarisem rad Dr. Ilica. 23 dana sam lezala na odeljenju za odrzavanje visokorizicne trudnoce,ciji je on bio nacelnik. Da nije bilo njega i Dr. Djordjevica najverovatnije danas ne bi bilo ni mojih bliznakinja. Strucnost i profesionalnost na prvom mestu!
  • Ilija Čvorović

    17.06.2019 20:31
    pregazilo ga vreme
    ''Još ne bi čovek ni rek'o da je on inspektor, onako uredan, lepo odeven. One iz mog vremena,mogao si da prepoznaš sa pet kilometara. To im je bila taktika. Da ga se plašiš! Čim ga vidiš - znaš ko je. A ovi opet idu u drugu krajnost. Čim ga vidiš - ne znaš ko je. Tako se čini da ih ima više!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti