Novosadsko pozorište uručilo prihod od predstave školi "Milan Petrović"

U Novosadskom pozorištu/Ujvideki szinhaz uručeno je 49.000 dinara školi "Milan Petrović".
Novac je prikupljen zahvaljujući publici koja je 15. juna gledala predstavu "Trešnja sa crnom peteljkom" budimpeštanskog pozoriša "Jožef Atila" koje je izrazilo želju da sav prihod od njihove predstave, koju je sponzorisala država, ide u humanitarne svrhe.
 
Direktor Novosadskog pozorišta Valentin Vencel danas je predao novac Svetlani Kekić, portparolki škole.
 
Zahvaljujući se, Kekić je rekla da će novac biti utrošen za kupovinu pribora za crtanje i bojenje, što je jedan od najkreativnijih hobija njihovih korisnika.
 
Prema rečima Vencela, ovo je prirodan nastavak saradnje, koju je Novosadsko pozorište iniciralo humanitarnim bazarom knjiga od kojeg je novac išao takođe ovoj školi.
  • Vladan Cvetanovic

    20.06.2019 03:06
    !!!!!!,
    Da li je moguce da nikoga nije dotakla ova vest?
    Svaka cast umetnici!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti