"Čistoća" nabavlja šest novih vozila

Vozni park JKP "Čistoća" bogatiji je za šest novih vozila.
"Čistoća" nabavlja šest novih vozila
Foto: 021.rs
Kako piše "Dnevnik", najverovatnije se radi o automobilima marke "škoda", budući da je to preduzeće zaključilo ugovore sa Auto-centrom "Intersrem" iz Veternika, koji je zastupnik Škode.
 
Vozilo za kontrolu rada Zimske službe, prevenciju divljih deponija i izlazak po prijavi građana "Čistoću" će koštati gotovo 3,6 miliona dinara sa PDV-om, dok će za pet teretnih lakih dostavnih vozila biti izdvojeno bezmalo šest miliona dinara sa PDV-om.
 
Auto-centar "Intersrem" bio je jedini ponuđač na tenderima, a u Planu javnih nabavki za 2019. godinu procenjeno je da će automobil za kontrolu koštati tri miliona dinara bez PDV-a, dok je za pet manjih predviđeno gotovo pet miliona. Kupovinu svih šest vozila "Čistoća" finansira iz sopstvenih prihoda.
  • Dejan

    24.07.2019 13:44
    Cistoca
    Jedna Oktavija u ful opremi za 3,6 milki,a 5 klot Fabija 6 milki.. kupljeni kao teretni,pa prebaceni u putnicke
  • PipiNS

    23.07.2019 22:08
    Ponadala sam se
    Ponadala sam se da će nabaviti kamione u kojima ce ODVAJATI prethodno klasirano smeće. Ali avaj...
    P.s. za one koje zanima: u širem centru su postavljeni kontejneri u kojima se smeće selektuje na komunalni i ambalazni otpad. Kada prazne kontejnere, uvek dolaze jednim kamionom u koji strpaju sve zajedno... Pa se ja pitam čemu razdvajanje.. a i ja se svasta pitam...
  • Voja

    23.07.2019 20:50
    ?
    Pa što nisu električna, kad već imaju besplatan punjač?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti