Spajanje Novog naselja i Veternika bulevarom koštaće 197 miliona dinara

Radove u produžetku Bulevara Jovana Dučića na Novom naselju i spajanje ove saobraćajnice sa veterničkim ulicama izvešće firma "Karin komerc" koja je za taj posao dobila 196,9 miliona dinara bez PDV-a.
Kada se uračuna i porez, vrednost posla koji će izvoditi "Karin komerc", zajedno sa "Put-investom", "Tim-Copom" i Geodetskim biroom "Geometar", prevazilazi 236 miliona dinara. 
 
Ove firme će imati rok od 300 kalendarskih dana da izgrade dva kolovoza sa po dve saobraćajne trake i razdelnim ostrvom u produžetku bulevara ka Veterniku, gde je sada neuređena zelena površina. Na mestu na kom će se ulice Dragoslava Srejovića i Somborska rampa spajati sa Bulevarom Jovana Dučića biće izgrađen kružni tok prečnika 46 metara.
 
 
Krak Ulice Dragoslava Srejovića projektovan je kao saobraćajnica sa dve trake, a isto tako će biti urađen i produžetak Somborske rampe. Takođe, na dužini sva četiri kraka bićeu biciklističke staze širine dva metra, kao i pešačke staze, dok će duž celog Bulevara Jovana Dučića biti parkinzi. 
 
U okviru ovih radova biće postavljena i javna rasveta, između ostalog i u delu Somborske rampe, koja je do sada bila neosvetljena, a o čemu više možete da čitate OVDE.
  • jovo

    04.03.2024 11:24
    nikad
    kad ce se asfaltirati S.zselenica Veternik
  • Dejan75

    16.08.2019 10:58
    Tooo, već se unapred radujem dolasku preCednika da položi kamen temeljac pa za godinu dana opet da preseče vrpcu. Kakav ce to spektakl da bude. Hoće biti i vatromet?!
  • Žorž

    15.08.2019 07:07
    Ako
    Dragoslava srejovića i sad jedva podnosi saobraćaj koji se odvija a kamoli kad se udvostruči nepostoji ni pešačke staze ljudi hodaju po putu, vozila se jedva mimoilaze i prolaze na 2 metra od nečijih prozora. Ulice koje seku Srejovića su ok imaju širinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti