Raspisan konkurs za novog direktora Instituta za javno zdravlje Vojvodine

Upravni odbor Instituta za javno zdravlje Vojvodine raspisao je konkurs za izbor direktora ove ustanove.
Raspisan konkurs za novog direktora Instituta za javno zdravlje Vojvodine
Foto: 021.rs
Mandat direktora je četiri godine. 
 
Uslove ispunjavaju lekari, stomatolozi, magistri farmacije, odnosno medicinski biohemičari ili oni koji imaju visoko obrazovanje iz oblasti pravnih, ekonomskih, odnosno organizacionih nauka na master studijama.
 
Potrebno je da kandidat ima najmanje pet godina radnog iskustva kao rukovodilac zdravstvene ustanove ili organizacione jedinice u ustanovi, uz sve druge zakonske uslove za direktorsku poziciju.
 
Kandidate i njihovo znanje ocenjivaće Upravni odbor.
 
Rok za podnošenje prijava je 15 dana. Konkurs je objavljen u listu Politika, u Službenom glasniku Republike Srbije i na sajtu Ministarstva zdravlja.
 
Aktuelni direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine je prof. dr Vladimir Petrović.
  • Anima

    19.08.2019 09:36
    Podrška profesoru Petroviću

    Aktuelni direktor Instituta, profesor Petrović, dao je ogroman doprinos razvoju ove ustanove. Inteligentan, pošten i uopšte super osoba. Iskreno se nadam da će biti ponovo izabran.
  • Maja

    16.08.2019 13:35
    Ljigavo
    @Tanja Pretera ga malo u tom podilaženju, pretpostavljam da ti to nije ni pravo ime a verovatno si neki od njegovih pomoćnika/načelnika/predsednica sindikata jer za navedene zaista ne postoji bolji od njega
  • Tanja

    16.08.2019 11:29
    Aktuelni direktor Petrović je najbolji i najpošteniji čovek u direktorskom okruženju. Iskreno se nadam da će ostati na ovoj funkciji bez obzira na političko opredeljenje. Izlišno je govoririti o njegovoj inteligenciji koja je izuzetna i vanserijska.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti