Momir Jovanović iz Novog Sada pobednik Sabora violinista u Pranjanima

Veliko finale prvog Sabora violinista Srbije koje je održano u Pranjanima okončano je slavljem Momira Jovanovića (36) iz Novog Sada koji je pobednik finalnog prvenstva na ovom instrumentu.
Momir Jovanović iz Novog Sada pobednik Sabora violinista u Pranjanima
Foto: Pixabay
Finale je sinoć na igralištu FK Brezak pored rečice Plane privuklo hiljade meštana i gostiju iz daleka.
 
"Imam nižu muzičku školu, ali ću nastaviti da učim", kazao je Jovanović za agenciju Rina.
 
Skup je otvoren pozdravnim slovom Dejana Kovačevića, predsednika opštine Gornji Milanovac, koji je svim posetiocima poželeo da se još dugo viđaju u ovom sastavu i još većem broju.
 
Kolo je najbolje odsvirao Rade Radosavljević (52) iz Moravaca kod Ljiga, pesmu Aleksandar Spasić (22) iz Vrbnice, dok je priznanje za najizvornije muziciranje otišlo u ruke Branka Đurića (18) iz Mionice. Andrei Alimanović (18) iz Krupnja pripala je Zlatna violina po odluci publike.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti