FOTO: Zakoračite u novu školsku godinu u šoping centru Promenada

Bliži se početak nove školske godine, a šoping centar Promenada olakšao je roditeljima time što je na jednom mestu obezbedio sve neophodno za opremanje školaraca svih uzrasta.
FOTO: Zakoračite u novu školsku godinu u šoping centru Promenada
Foto: 021.rs
Vulkan knjižare, Ars, DexyCo Kids, Pertini Toys, Univerexport, Mini Home i Gigatron u svojoj ponudi imaju bogat asortiman za školu, kako za mlađe đake, tako i za srednjoškolce. 
 
Ranac sa motivom poznatog junaka Spajdermena ili Betmena za dečake, set za crtanje sa motivima Dizni princeza za devojčice ili Poly pocket pernica sa priborom, samo su deo kreativne ponude za mališane. 
 
 
Rančevi  i školske torbe raznih boja i dizajna, globusi i mape, flomasteri, sveske i pribor, pernice, blokovi za likovno, bojice, tempere, vodene bojice, lenjiri, šestari, makaze, deo su obavezne opreme za školsku godinu.
 
Pored standardnih stvari, koje se kupuju u ovom periodu za školarce, ovo je i trenutak da se osveži dečija soba, kupi novi računar ili možda neka edukativna igračka za najmlađe školarce. 
 
Neke od značajnih stvari za školu koje možete pronaći u ovim radnjama su laptop računari i tableti za školu, boce za vodu, kutije za nošenje doručka, ali i razni dodaci, držači za laptop, eksterne baterije, lampe za radni sto, slušalice i drugo. 
 
Kupovinom školskog ranca, u svim Dexy Co Kids prodavnicama, stičete pravo da izvučete greb-greb karticu koja vam može doneti 15, 20 ili 30 odsto popusta na novu kolekciju dečije obuće i odeće.
 
Učestvuj u aktivaciji "Povratak u školu"
 
Svaki dan, u periodu od 22. do 25. avgusta, Promenada će obradovati prvih deset kupaca koji pokažu račun od 2.500 dinara ili više iz sledećih radnji: Vulkan knjižare, Ars, DexyCo Kids, Pertini Toys, Univerexport, Mini Home i Gigatron.
 
Najbrže kupce očekuju sjajni školski poklon paketi, a potrebno je da pokažete račun i đačku knjižicu na promo pultu, kao i da odgovorite na kratko kviz pitanje o Promenadi.
 
Školske poklon pakete dobija prvih deset kupaca, koji u periodu trajanja kampanje, svakog dana od 14 do 18 časova dođu na označen promo pult u prizemlju šoping centra, prilože jedan račun u minimalnoj vrednosti od 2.500 dinara, koji je iz neke od navedenih prodavnica u šoping centru Promenada i tačno odgovore na postavljeno pitanje u vezi sa ponudom šoping centra Promenada.
 
Kupovina za koju se prilaže račun mora biti ostvarena u periodu od 22. do 25. avgusta, od 10 do 22 časova, a računi se ne mogu sabirati.
 
Zakoračite u novu školsku godinu u šoping centru Promenada. 
  • Uncas

    20.08.2019 21:32
    ....imate i torbe odlične u maloj radnji dole...mislm da je royal line ,preko puta Lilyja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti