Od petka izmena režima saobraćaja u Gradiću, pojedini autobusi GSP-a menjaju trase

Režim saobraćaja u podnožju Petrovaradinske tvrđave biće privremeno izmenjen od danas, 23. avgusta, zbog održavanja programa u okviru platforme "Kaleidoskop kulture".
Od petka izmena režima saobraćaja u Gradiću, pojedini autobusi GSP-a menjaju trase
Foto: 021.rs
U ulicama Štrosmajerovoj, Lisinskog i Vladimira Nazora biće zabranjen saobraćaj od petka, 23. avgusta u 8 časova do nedelje, 25. avgusta u 6 časova.
 
U Beogradskoj ulici saobraćaj će biti zabranjen od subote, 24. avgusta u ponoć do nedelje, 25. avgusta u, 6 časova.
 
Preradovićeva privremeno postaje "slepa ulica" od pristupnog puta ka Petrovaradinskoj tvrđavi do Beogradske kapije, a saobraćaj sa Varadinskog mosta usmerava se udesno prema Kameničkom putu i Keju skojevaca.
 
Takođe, od ponoći 24. avgusta do 6 časova 25. avgusta biće izmenjene trase autobusa GSP-a na linijama 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 i 69.
 
Umesto Beogradske ulice i dela Preradovićeve autobusi na linijama 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 saobraćaće Kameničkim putem i ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve ulice, odakle će nastavljati redovnim trasama.
 
Na izmenjenom delu trase linija, pored postojećih stajališta, u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu koristiće se privremena stajališta Dunavska divizija/Preradovićeva i na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta). 
 
Autobusi na liniji 69 u oba smera, umesto Beogradskom, delom Preradovićeve i ulicom Dunavske divizije saobraćaće Kameničkim putem do ulice Dunavske divizije i dalje nastavljati postojećom trasom.
 
Na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).
 
Podsetimo, program Kaleidoskopa kulture počinje u subotu, 24. avgusta, a detalje možete pronaći OVDE.
  • hehe

    23.08.2019 15:38
    @proka
    Meku?
    Hoces da se klanjas u pravcu Djave?
  • Darko

    22.08.2019 22:24
    @prola i novosadjanka
    Pedlazem da se vi preselite u Petrovaradin pa da vidite kako je kad mora da se kruzi do grada vise puta dnevno. Sve je to lepo ali o kom to tolikom turizmu pricate?
  • pezos

    22.08.2019 18:53
    Divno, "Kaledioskop lulture", ali pre toga, postavite korpe za otpatke, popraviti klupe koje vandali uništavaju... o pikavcima, kesama i prljavštini po autobuskim stajaliština, glavna ulica u Petrovaradinu, Preradovićeva, bez ulične rasvete... o tome će možda gradonačelnik kada dođe u Petrovaradin i vidi to sve, ali ne iz kola!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti