Maja Pavlović predala Vučiću zahtev za sastanak

Vlasnica Kanala 9 iz Novog Sada Maja Pavlović, koja treći put štrajkuje glađu, predala je danas zahtev da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić primi na sastanak, u okviru svog obećanja iz 2016. godine da će primati građane jednom mesečno od 5.00 do 8.00 časova, kao i da će nastaviti štrajk ispred te institucije do daljnjeg.
 Maja Pavlović predala Vučiću zahtev za sastanak
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Pavlović je ispred Predsedništva Srbija novinarima kazala da se nada da će Aleksandar Vučić, ako je, kako je ranije kazao, predsednik svih građana Srbije, imati sluha za njene zahteve.
 
"Svi smo svedoci da sam ja već deset dana potpuno nevidljiva za vlast i zato smo danas došli najbliže moguće ispred Predsedništva Srbije", izjavila je Pavlović i navela da ne traži da joj se otplate dugovi i da ne plaća takse, već da traži "svoje koje piše u zakonu".
 
Ona je dodala i da će Vučića smatrati odgovornim za njeno zdravstveno stanje. "Jako je važno da živimo u zemlji koja ima vladavinu prava i u kojoj postoji sloboda medija", rekla je Pavlović i poručila novinarima da ne ćute dok ih gase, kao i da ne dozvole da ih ućutkaju raznim pritiscima i spinovima.
 
Ona je navela da ju je od zvaničnika jedino posećivao državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandar Gajović, kao i da je on juče bio u Vladi Srbije i pokušao da dobije neke informacije u vezi s njom, ali da nije uspeo.
 
"Mi smo deset dana sedeli ispred REM-a niko nije izašao da pita kako smo, a ne da pokušaju da nam pomognu na neki način", kazala je Pavlović. Ona je navela da od prvog sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ne očekuje ništa i da se samo nada da će počitati njen dopis.
 
"Ja ne volim ništa da očekujem, jer što više očekujete, više budete razočarani. Ja se nadam da će predsednik pročitati ovaj moj dopis i da će kao čovek koji vodi ovu državu imati neku pametnu ideju, instrukciju kojim putem da idem dalje", rekla je Pavlović.
  • /

    24.08.2019 10:18
    /
    @veki
    Uglavnom je tako sa silnim montazerima i snimateljima
    Oni koji su dobri kostaju a ostali se kod ovakvih menjaju cesce nego gace.
    Tako se prepoznaje ozbiljan vlasnik firmi iz takvih bransi

    Ima onaj jedan megatajkun /ovaj put nije pink/ koji trazi za rasvetljivaca da otvori firmu da bi uplacivao platu preko nje. A ta plata bi bila 300e

    A drzati rasvetu znaci dzedziti tamo na setu vise od 10 sati dnevo
  • Veki

    23.08.2019 08:58
    Sve obrnuto
    Ne razumem te njene radnike koji nemaju uplaceno ni jedan dan da su radili na Kanalu 9, a plate ili su primali po 9.000 dinara kako je jedan radnik napisao ili su radili za dzabe. Pa sto se oni ne pobune i ne strajkuju gladju, ili su oni vac umrli od gladi kako je brinula o njima. Jer ovo sto ona radi je teski bezobrazluk!!!!*
  • Privatnik

    22.08.2019 19:55
    Strajk
    Ako ovde oproste privatnoj firmi, moji radnici i ja idemo sledece nedelje kod predsednika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti