Beogradski džez festival i u Novom Sadu

Jedan koncert Beogradskog džez festival organizovaće se u Novom Sadu, najavio je predsednik Organizacionog odbora Beogradskog džez festivala Goran Vesić.
Vesić je rekao da je grad Beograd potpisao ugovor sa Novim Sadom, pa će jedan koncert sa Beogradskog džez festivala biti u Novom Sadu.
 
"U pitanju je koncert mladog britanskog džez muzičara Henri Spensera koji nastupa sa kvintetom Džankšr. Ovaj mladi muzičar ima samo jedan album iza sebe, ali je dobio nekoliko prestižnih nagrada i sjajne kritike u uglednim listovima poput Gardijana", rekao je Vesić.
 
Prema njegovim rečima, poslednjih godina britanska džez scena je preporođena, a predvodnik novog talasa je Spenser.
 
"Zato smo i želeli da ga ove godine upoznaju i beogradska i novosadska publika jer je u pitanju muzičar pred kojim je svetska karijera", dodao je Vesić.
 
Koncert će biti održan 27. oktobra u novosadskoj Sinagogi.
  • Hendrix

    08.10.2019 10:30
    NS
    Jel to onaj grad koji ima dunav i onu drugu reku ?
  • Bojan

    24.08.2019 16:48
    Samo se tobom bave
    @Andrija Šrek
    Beograđanima puca dongla za Novim Sadom, ali ako ćeš se ti osećati bitnije, nastavi da veruješ da nemaju pametnija posla nego da se bave degradiranim selom na steroidima čiji pojedini iskompleksirani "građani" kao ultimate uspeh smatraju sletanje aviončića za transport krastavaca na njivu na obodu Čeneja.
  • Jelena

    24.08.2019 16:46
    Ma
    Dalje ruke od Novog Sada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura