FOTO, VIDEO: Uređuju se javne površine na Limanu III, nepoznato koliko radovi koštaju

Javne površine na Limanu III, između zgrada u bloku koji okružuju Podgorička, Bulevar cara Lazara, Šekspirova i Narodnog fronta, trenutno se uređuju.
FOTO, VIDEO: Uređuju se javne površine na Limanu III, nepoznato koliko radovi koštaju
Foto: 021.rs

Ovi radovi su počeli pre desetak dana.

Građani koji se javili 021.rs su naveli da im je drago što se sređuju pešačke staze, jer je postojeći trotoar trebalo odavno urediti, međutim, naveli su da ih čudi kako se radovi izvode.

Oni su nam ispričali, u šta se reporter 021.rs i uverio, da se preko starih staza prosipa sitan kamen, dižu novi betonski ivičnjaci i stavlja novi behaton.

Koliko je ovakvo uređenje po pravilima struke, 021.rs nije uspeo da sazna u Gradskoj upravi, jer su nam o ovim radovima vrlo šturo odgvorili, između ostalog, bez navođenja koliko koštaju.

"Na predmetnoj lokaciji izvode se radovi na parternom uređenju bloka, odnosno popravci saobraćajnih površina i sportskog terena. Radovi se izvode na osnovu zahteva nadležne Mesne zajednice, a po nalogu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije. Predmetni radovi obuhvataju popločavanje postojećih staza i sanaciju terena. Radovi se izvode u okviru redovnog održavanja, u skladu sa sredstvima opredeljenim Programom održavanja objekata putne privrede, a izvođač je JKP 'Put'", naveli su u pismenom odgovoru za 021.rs.



Dodajmo i da je reporter 021.rs na licu mesta video radnike koji su imali oznake drugog preduzeća, kao i da pored pretrage tendera nismo uspeli ni kod JKP "Put" ni Uprave za građevinsko zemljište i investicije da nađemo javnu nabavku za ove radove.

  • 13.09.2019 22:15
    Svi radovi i gradovi imaju svog Vesica!!!!!!
  • mitar

    27.08.2019 22:29
    pokušaj smirivanja strasti oko limanskog parka i garaža tako što će malo urediti ljudima dvorišta
  • Luk

    27.08.2019 12:12
    Nešto od starih ploča ipak vade, juče su napunili pun kamion tog šuta. Nešto možda i ostavljaju. Ako ostavljaju jel moguće proveriti sa nekim nezavisnim stručnjakom da li je to u redu? Mislim, moja najveća zamerka je što nisu iskoristili te stare ploče koje su u dobrom stanju. Ono što je najviše propalo su cigle koje su bile stavljene u kombinaciji sa betonskim pločama. Naravno, mi smo previše bogati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti