Slobodanki Ninić polomljena ruka prilikom izbacivanja iz stana

Prilikom izbacivanja iz stana, Slobodanki Ninić je danas polomljen zblob, pokazuje zdrastvena dokumentacija.
Slobodanki Ninić polomljena ruka prilikom izbacivanja iz stana
Foto: 021.rs

Novosađanka koja je danas izbačena iz svog stana intervencijom policije i vatrogasaca, koji su asistirali bravaru, a po zahtevu izvršitelja koji je već prodao stan u Modene 1, zadobila je prelom ručnog zloba.

Ona je povređena nakon što su policajci iz interventne jedinice razvalili vrata sobe, u kojoj se zatvorila, preteći da će se zapaliti. Nju policajci nisu tukli i vukli, ali je povrede zadobila prilikom njihovog upada, kada su vrata pala na nju.

U Hitnoj pomoći koja je odvezla Slobodanku Ninić u Urgentni centar, naveli su da je imala kontuziju ruke. S druge strane, u Kiničkom centru Vojvodine su za 021.rs naveli da je ona zadobila lakše telesne povrede i da je zbrinuta i posle dijagnostike puštena na kućno lečenje.

Kako se vidi u dokumentaciji, koju je 021.rs dobio, lekar je konstatovao prelom ručnog zgloba "Fractura partis distalis radii", a na dodatna pitanja u KCV da razjasne kakve povrede je zadobila Slobodanka Ninić, nisu odgovorili do pisanja ovog teksta.

U međuvremenu, na fejsbuk stranici Združena akcija "Bez doma niko" objavljena je i fotografija, na kojoj se vidi Slobodnka Ninić sa rukom u gipsu.

U novosadskoj policiji rekli su za N1 da trenutno preduzimaju sve mere iz svoje nadležnosti, u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je Slobodanka Ninić zadobila povrede nakon čega će, ukoliko se utvrdi propust nekog od policijskih službenika, protiv njega biti preduzete adekvatne zakonske mere.
 
Kako navode, policija je primila zahtev od javnog izvršitelja za pružanje policijske pomoći u postupku iseljenja porodice iz stana i predaje nepokretnosti poveriocu.
 
"Pripadnici policije koji su stigli na lice mesta zatekli su zaključana i blokirana vrata stana. Bravar koga je angažovao javni izvršitelj otvorio je vrata stana, a S. N. koja je bila zaključana u jednoj sobi govorila je da je stan polila benzinom, da će ga zapaliti i potom skočiti kroz prozor. Na mesto događaja odmah su stigli i članovi Pregovaračkog tima MUP-a, koji su oko sat vremena S. N. pokušavali da odgovore od namere da skoči sa prozora. Za to vreme, ona je više puta sela na sims", naveli su u policiji za N1.
 
Kako bi je sprečili, policajci su u jednom trenutku nasilno otvorili vrata sobe i zatekli Slobodanku Ninić da leži na podu. Ekipa Hitne pomoći prevezla ju je u Kliničko bolnički centar, dodaje se.
 
Podsetimo da je danas rano ujutru iz stana u Modene 1 izbačena porodica Ninić, a o tome više možete da pročitate OVDE.
  • Прави Сремац

    13.09.2019 06:28
    @dijasporac
    Ти мора да си пореклом из доњег Срема, чим си тако паметан и све знаш и то оног доњег Срема, ближе Београду, коме сте увек више гравитирали.
    Ви сте Сремци, само још географски, а о некој Војводини, да се и не прича.


  • dijasporac

    12.09.2019 15:43
    @Pista
    Jeste, oni koji su prodali i kupili stan u Tanurdzicevoj palati su bas pravi starosedeoci ili sto bi vi novokompovani (oni posle 1945) rekli "vojvodjani". Jarane, 1945 su upali u tu zgradu, isterali starog vlasnika, oteli mu sve zivo, srecom ga nisu ubili. 1992 su za 300 dem otkupili te stanove, 2004 ih prodali za 50 hiljada eura a 2009 preprodali za 80 hiljada Slobodanki.

    Sve starosedealac do starosedeoca.
    Uzgred, tek ti koji su dosli 1945 na ravnicu su poceli da koriste izraz "vojvodjanin", danas ga koriste njihovi potomci. Oni sa vise generacija severno od Dunava su ili Sremci, Banacani ili u bajgorem slucaju Bacvani.
  • SNS

    11.09.2019 19:55
    Pravda za @dijasporca
    Ostavite @dijasporca na miru.
    Čovek vam je lepo rekao ko je kriv, ne mešajte politiku u sve i svašta.

    Puna podrška za @dijasporca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti