FOTO: Ponovo vidljiv semafor u Partizanskoj ulici

Na uglu Ulice Partizanske i Radoja Domanovića, već duže vreme grane su zaklonile semafor, zbog čega vozači nisu mogli da vide koje je svetlo upaljeno.
FOTO: Ponovo vidljiv semafor u Partizanskoj ulici
Foto: 021.rs

Kako su za 021.rs ispričali građani, koji svakodnevno prolaze Partizanskom, grane su pokrile semafor još pre nekoliko meseci, ali za ovo vreme nisu videli da je ekipa Gradskog zelenila ili nekog drugog preduzeća dolazila da ukloni grane.

U Gradskoj ispekciji su za 021.rs naveli da su 6. septembra nakon pitanja 021.rs o zaklonjenosti semafora u Partizanskoj ulici, saobraćajni inspektori bili na licu mesta i konstatovali zaklonjenost svetlosne signalizacije, nakon čega su poslali dopis Upravi za građevinsko zemljište i investicije, da se reši ovo pitanje.

U dopisu inspekcije za 021.rs se kaže i da je u ponedeljak 9. septembra ponovo obavljena kontrola na uglu Partizanske i Radoja Domanovića, da su konstatovali da su orezane grane i da je semafor sada vidljiv učesnicima u saobraćaju.

U galeriji se vide fotografije od 6. septembra i potom od 9. septembra.

  • Novosadjan

    11.09.2019 09:43
    A od nadleznih niko nije primetio nego su cekali platu i da im neko javi da postoji problem
  • Fibonacci

    11.09.2019 06:35
    Isto
    Isto je i sa znakom stop na uglu i Filipa Višnjića i (Filipa Višnjića), blizu Kemoimpexa...opasna raskrsnica jer prednost ima onaj koji ne ide pravo. Pitanje je dana kada će se ovde desiti sudar. Kome se piše, UGZI?
  • alo alo

    11.09.2019 06:31
    Ceo taj deo salajke je nevidljiv. Juri se šleperima 70 na sat. Ne postoji plan da se sredi taj deo grada a to je prvo što ljudi vide dok prolaze do ž stanice. Urbanistički haos.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti