Zbog proslave kompanije NIS zatvoren Kamenički park

Kompanija NIS danas obeležava deset godina od kako je ruski Gasprom njeft postao većinski akcionar, a proslava se održava u Kameničkom parku.
Zbog proslave kompanije NIS zatvoren Kamenički park
Foto: 021.rs

Proslavi prisustvuju ministar energetike Aleksandar Antić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, na čijoj su stranici na Fejsbuku podeljene fotografije sa događaja.

Grad nije izdao zvanično obaveštenje o zatvaranju parka osim što su na samom ulazu okačena obaveštenja o zatvaranju, bez navođenja razloga, pa građani koji su želeli da provedu subotu u prirodi to nisu mogli da učine.

Građani su od jutros pokušavali da uđu u Kamenički park i javljali su novinarima 021 da ih je obezbeđenje sprečavalo da uđu.

“Išao sam sa prijateljima na vožnju biciklom po Fruškoj gori. Obezbeđenje nas je sprečilo da prođemo kroz park kako smo planirali, tako da smo morali da idemo skroz okolo. Video sam i nekoliko autobusa parkiranih na dečijem igralištu”, kaže za 021 jedan Novosađanin.

Kako 021 saznaje kompanija NIS je za ovu svrhu dobila dozvolu da koristi delove parka, međutim, kako javlja naš reporter sa lica mesta zatvorena su oba ulaza, i onaj kod Mosta slobode i onaj kod Sremske Kamenice, tako da je ceo park zapravo nedostupan. Takođe, iz Zelenila kažu da je za proslavu data dozvola do 17 časova, dok na obaveštenjima okačenim na ulazu piše da će park biti zatvoren do 19 časova.

  • Maja

    17.09.2019 14:35
    Banana država
    Ovo je toliko tužna vest...Da neko može park da zatvori zbog privatne proslave?!
  • Džoni Vajsmiler

    17.09.2019 11:52
    KRIVIČNA PRIJAVA
    Treba podneti KRIVIČNU prijavu zbog uzurpiranja javne površine.
  • /

    17.09.2019 09:14
    /
    Бранка
    vecina tih 2.500 radije bila kod kuce sa svojima ili radilo ono sta moraju oko kuce i familije
    a pretili ste im sa cime?

    doduse oni koji su ostali su gori od onih koje ste otpustili.
    ja sa takvom vrstom ljudi ne bih radio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti