FOTO: Nova "Halogen" prodavnica u centru Novog Sada

Lanac maloprodajnih objekata "Halogen" otvorio je i treću prodavnicu sa bogatom ponudom elektromaterijala, rasvete i dekorativnih komada i to u samom centru Novog Sada.
FOTO: Nova "Halogen" prodavnica u centru Novog Sada
Foto: 021.rs
Od danas, "Halogen" je otvoren za sve zainteresovane posetioce u Jevrejskoj 14, koje na dve etaže očekuje raznovrsna ponuda rasvete, dodatne i druge opreme. 
 
 
Na porodični posao koji opstaje i uspešno se razvija ponosan je vlasnik "Halogena" Zoltan Molnar. Kako kaže, sa svojim ocem, takođe električarem po struci, godinama je radi razne poslove u ovoj oblasti, a trgovinom se bavi od 1990. godine. 
 
"Ovim objektom hteli smo da se približimo centru grada i ponudimo mu sadržaj za koji je jasno da do sada nije postojao. Na 320 kvadrata prostora nalazi se elektromaterijal, rezervni delovi, spoljna i druga rasveta, sijalice, LED paneli i, naravno, dekorativni delovi, svima na oko i najlepši", navodi Zoltan Molnar.
 
 
U prodavnici je danas velika gužva zbog zainteresovanosti brojnih Novosađana, a svečani koktel za posetioce traje do 17 časova. 
 
Radno vreme nove "Halogen" prodavnice je svakog radnog dana od osam do 20 časova, kao i subotom od osam do 15h.
  • Sloba Jarić

    18.09.2019 07:30
    Odlična profesionalna radnja sa besprekornim trgovcima. Podrška !
  • Vanja

    17.09.2019 19:19
    Sjajni
    Jedna od retkih prodavnica koja drži visok nivo poslovanja. Volim da uđem i kada mi ništa posebno ne treba. I dobrodošle su i lepo vaspitane kuce! Bravo za Halogen!
  • Klema

    17.09.2019 14:01
    Halogen je dobra radnja. Neka samo prodavci nastave sa lepim odnosom prema mušterijama i ja ću im uvek doći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.