Prva Auto-moto berza za vikend na Novosadskom sajmu

Prva Auto-moto berza biće organizovana u subotu i nedelju, 21. i 22. septembra na Novosadskom sajmu.
Organizator manifestacije je Savez vozača Vojvodine, a suorganizator Novosadski sajam. 
 
Učešće je potvrdilo više od 50 izlagača polovnih automobila, oldajmera, personalizovanih vozila, motora i auto-moto opreme. Na sajmu će se predstaviti brojne auto-škole, auto-moto klubovi i udruženja. 
 
Izlagački segment upotpuniće berza maketa i igračaka automobila, Car show drift zabavni program, zatvaranje moto sezone i saobraćajna olimpijada.
 
Posetioci će imati priliku i da se druže sa ljubiteljima motociklizma, uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade. 
 
Jedan od glavnih događaja je defile motoraša koji će se ove godine u čast zatvaranja moto sezone održati 21. septembra u Novom Sadu. Čuveni dvotočkaši i predstavnici bajkerske subkulture će defilovati novosadskim ulicama do Novosadskog sajma gde će posetiti Auto-moto berzu. Događaj će biti upotpunjen i muzičkim programom, a nastupiće "Usamljeni jahači" i "Azra tribute bend Krvava Meri". 
 
Radno vreme sajma će biti od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je 200 dinara, a može se kupiti u Auli Novosadskog sajma.
 
Više o manifestaciji OVDE i OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti