Las Vegas u Novom Sadu: Proslava otvaranja "Merkur automat kluba"

Velika žurka povodom otvaranja "Merkur automat kluba" u Novom Sadu, održaće se u petak, 20. septembra, sa početkom u 20 časova u TC Promenada.
Zvanična proslava otvaranja ovog jedinstvenog slot kluba u Novom Sadu donosi zabavu sa stilom, a njen vrhunac biće izvlačenje i dodela glavne nagrade u okviru nagradne igre koja je počela pre nekoliko nedelja. Najsrećniji među prisutnima sa sobom će poneti skuter "Piaggio".
 
Za dobru atmosferu biće zadužen pevač i kantautor Aleksa Perović. Uz dobru muziku, gosti će uživati u mnogo dodatne zabave i brojnim iznenađenjima.  PR "Merkur automat kluba" Milica Savić napominje da slot klub na drugom spratu TC "Promenada" posluje još od juna, ali da je proslava otvaranja odložena za kraj leta, kako bi što više Novosađana imalo priliku da prisustvuje ovom događaju.
 
 
Ono u šta se već određeni broj Novosađana uverio jeste da se u "Merkur automat klubu" nudi potpuno novi vid zabave sa stilom – eksluzivni ambijent, više od 70 aparata i jedinstvenu premijum uslugu. "Merkur automat klub", objašnjava Milica, podiže doživljaj igranja na najviši nivo uvođenjem aparata najnovije generacije, najboljih svetskih proizvodjača. 
 
U pitanju su aparati koji će se prvi put naći na istom mestu u jednom slot klubu u Novom Sadu. Kako igrači ne bi morali da brinu o bezbednosti svojih automobila, TC Promenada je obezbedio parking za goste slot kluba. 
 
"Ono što je karakteristično za Merkur jeste da ćemo i nadalje nastaviti da organizujemo zabavne večeri za naše goste. Već sada, svake subote dame mogu da dođu na 'Ladies' night', ali u budućnosti planiramo još promocija koje će nuditi dodatni vid zabave za sve", navodi Milica.
 
 
"Merkur sutomat klub" je ćerka nemačkog koncerna "GAUSELMANN Group" koji posluje u oblasti igara na sreću u vidu društveno odgovornog priređivanja. Od 2012. godine "Merkur" je prisutan i na srpskom tržištu. Danas, "Merkur automat klub" u Srbiji posluje na četiri lokacije i pruža mogućnost igre na najpopularnijim slot mašinama uz vrhunsku uslugu u prijatnom ambijentu.
 
"Merkur automat klub" radi svakog dana od 09h-02h i ima poseban noćni ulaz.
 
Odlučili su se da Novi Sad bude mesto gde će otvoriti "najnoviji, najlepši i najeksluzivniji klub, koji će pružiti jedinstveno uživanje".
 
VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.
 
  • Pero

    17.09.2019 14:20
    Budućnost Srbije
    Ovo je lepa vest..svakim danom investicije stižu u našu zemlju..biće posla za još ljudi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti