Fanovi biraju, Atheisti sviraju: Na Radiju 021 u toku glasanje za TOP 30 pesama novosadskog benda

Čuveni novosadski pank-rok sastav Atheist Rap održaće koncert u četvrtak, 10. oktobra, u novootvorenom novosadskom Domu kulture, povodom 30 godina postojanja benda.
Već tri decenije Radule, Pop, Leki i Acke donose dobar zvuk i kvalitetnu svirku na ovim prostorima. Da će tako nastaviti i u budućnosti govori i najava da uskoro objavljuju LP sa šest novih pesama.
 
Sa Novosađanima su već imali proslavu 30 godina na ovogodišnjem Exit Festivalu, kada su održali fantastičan koncert, ali se sada u Novi Sad, posle dugo vremena, vraćaju kvalitetnoj svirci u klupskom prostoru - novootvorenom Domu kulture u Ignjata Pavlasa 4. 
 
"Wartburg limuzina", "Blue trabant", "Zapadna Evropa", "Pritilend", "Ne bi bilo fer", "Car Core", "Pomoćni - đubre", samo su neke od pesama koje su u prvih 30 godina Atheisti odsvirali, a koje publika horski prati na koncertima. 
 
Ovog puta, Atheisti su odlučili da upravo publika bude ta koja će formirati set-listu za koncert u Domu kulture. S obzirom na to da su i Atheisti i 021 svojevrsni gradski brendovi, publika set-listu za nastup u matičnoj luci formira upravo preko Radija 021.
 
Glasanje je počelo u ponedeljak i trajaće do četvrtka do 17h do kada svi zainteresovani mogu da pošalju svoju listu od TOP 5 omiljenih pesama Atheista. Svoje liste, uz ime, prezime i broj telefona, fanovi mogu da šalju na radio021@021.rs ili pak slanjem pet omiljenih pesama na Viber Radija 021 (060 021 29 22). Na osnovu broja glasova koji pristignu, biće formirana lista od 30 pesama koje će Atheisti odsvirati u Domu kulture.
 
Na taj način fanovi se putem frekvencije 92,2 MHz kandiduju za neku od vrednih nagrada - od bedževa, majica i cegera, do diskova, potpisanog LP-ja i pića na šanku tokom koncerta.
 
Ulaznice za koncert Atheist Rap-a u Domu kulturu već su u prodaji, mogu se preko Gistixa kupiti po ceni od 800 dinara, ali je kontigent karata po ovoj ceni ograničen.
  • Posteni pronalazac

    07.10.2019 14:27
    Predlozi
    ORA je pravi nacin da
    Pomocni djubre
    Tetoviranje
    Gusti sok
    U zmajevom gnezdu
  • Zoran

    02.10.2019 12:23
    Dobri su predlozi ovde,

    ajmo sto vise za:

    Curka
    Stomak Eliminator (ali demo (punk) verzija)
    U zmajevom gnezdu.
  • Duca

    02.10.2019 12:07
    1. No more bang no more bang
    2. A-ha
    3. No more bang no more bang
    4. A-ha
    5. No more bang no more bang

    OOOOO oooo OOOO oooo OOOO oooo OOOO oooo

    Ma neka sviraju sta god zele, dobro je sve

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti