Rekonstrukcija više klinika u sklopu Kliničkog centra Vojvodine

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici dala saglasnost za rekonstrukciju i adaptaciju Interne klinike Kliničkog centra Vojvodine.
Za te radove je izdvojeno 547,5 miliona dinara, a novac je obezbedila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije preko Programa obnove i unapređenja objekata u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite.
 
Na sednici je KCV dobio saglasnost i za rekonstruciju zajedničke zgrade Klinike za neurohirurgiju, Klinike za vaskularnu hirurgiju i Klinike za anesteziju. Radovi u ukupnoj vrednosti od 213,9 miliona dinara obuhvataju unutrašnje i spoljne građevinske i stolarske radove, hidroizolaciju, termoizolaciju, betonske i limarske radove.
 
Pokrajinska vlada je izdvojila 25,8 miliona dinara za finansiranje radova na održavanju objekta OŠ "Žarko Zrenjanin" u Gospođincima, dok je OŠ "Milica Stojadinović Srpkinja" u Vrdniku namenjeno četiri miliona dinara za adaptaciju krova na objektu u Jasku.
 
Ukupno 17,4 miliona dinara usmereno je opštini Bačka Palanka za rekonstrukciju sportske sale u Gajdobri, dok je opštini Vrbas usmereno 13,9 miliona dinara za gasifikaciju Srednje stručne škole "4. juli", OŠ "Svetozar Miletić" i vrtića "Poletarac" u sklopu PU "Boško Buha". 
 
Novosadskoj gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" usmereno je sedam miliona dinara za realizaciju projekta korišćenja geotermalne energije za grejanje i hlađenje.
  • dragan perković

    03.10.2019 09:38
    Ah
    Ditle se podne pločice u poluklinici krpe ostacima od tepiha,klime nema,čekaonice očajne,razglasa nema pa moraš da legneš na vrata ordinacije da čuješ doktora kad te prozove.
  • Tokmak

    02.10.2019 20:38
    A, kada će biti završen KCV koji se gradi već tridesetak godina? Ovo što se radi sada pokazuje da od završetka KCV nema ništa. Važno je da u Beogradu ima svašta.
  • ?

    02.10.2019 16:56
    A lift na očnoj?
    Na očnu kliniku mogu samo pokretni ljudi jer nema lift. Bravo. 21.vek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti