Sutra u Novom Sadu novi protest protiv vladajućeg režima

Protest Saveza za Srbiju protiv režima Aleksandra Vučića održaće se sutra, 4. oktobra, na Pozorišnom trgu sa početkom u 18 časova.
Sutra u Novom Sadu novi protest protiv vladajućeg režima
Foto: 021.rs
"Zahtevi protesta ostaju isti kao što su bili i na svim protestima započetim 18. januara: zakoniti i pošteni izbori i smena vlasti na lokalnom, pokrajinskom i državnom nivou", navodi se u saopštenju SZS. 
 
Političke partije koje čine Savez za Srbiju i druge opozicione i građanske organizacije najaviće u petak i početak kampanje za bojkot predstojećih izbora u Vojvodini, čime će, ocenjuju, biti ispunjen jedan od zahteva sa protesta "Jedan od pet miliona", ali i poštovana obaveza iz "Ugovora sa narodom" koji je proletos potpisan na ovim protestima. 
 
Predsedavajući Saveza za Srbiju u Vojvodini Nebojša Novaković govoriće na skupu o razlozima zbog kojih opozicija i građani "ne mogu i neće učestvovati na izborima koje vlast priprema za kraj marta sledeće godine, ali i o ponovnom jačanju i širenju uličnih i drugih protesta u Vojvodini".
 
Kako se navodi u saopštenju SZS, sutrašnji protest biće na neki način i najava skupa kojim će u subotu u Beogradu biti obeležena godišnjica smene režima Slobodana Miloševića.
 
Oni su pozvali građane Novog Sada koji žele da prisustvuju protestnom skupu u Beogradu da se prijave na nekom od štandova Saveza za Srbiju koji će biti postavljeni na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta.
  • IZNOGUD

    09.10.2019 08:03
    Dokon pop.......
  • @Nemanja

    07.10.2019 02:33
    Nemojte nimbusa da nam dirate, popio covek da proslavi uspehe sportista
  • steva

    06.10.2019 21:18
    eto tako
    Jedna stara narodna izreka kaže: Kada bi izbori mogli nešto da promene, vlast bi ih odavno ukinula. Prema tome pas laje a karavan prolazi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti