VIDEO: Automobil propao u rupu nakon pucanja vodovodne cevi, nema povređenih

Usled pucanja vodovodne cevi u Ulici Stefana Mitrova Ljubiše, stvorila se rupa u koju je jedan automobil propao.
Čitalac je našoj redakciji poslao snimak prizora. 
 
 
Kako poručuju u novosadskom "Vodovodu i kanalizaciji", čiji radnici su na terenu, usled ispiranja tla i asfalta stvorila se rupa, a prilikom propadanja vozila nije niko povređen.
 
"Naši radnici su nakon uviđaja policije i inspekcije izvukli auto bez većih oštećenja", poručili su u "Vodovodu" na društvenim mrežama.
 
 
Podsetimo, zbog havarije su građani ovog dela Banatića ostali bez vode, a stabilizacija se očekuje do 15 časova.
  • novosadjanka

    07.10.2019 19:45
    Ni jedna sacekusa nije resena, ni jedno ubistvo nije reseno, ni jedan problem koji gradjani imaju nije resen. E pa i dalje gledajte zadrugu, i dalje na izborima ne ukljucujte mozak, i dalje ne izlazite na proteste. Bar znate sta vas ceka, jer vlast misli da vam je dobro.
  • Katarina

    06.10.2019 20:22
    Kako svasta pisete. Kakvo nepropisno parkiranje?! Ja zivim tu i to je nas parking zgrade, propisno obelezen i napravljen upravo za tu namenu. Sreca nasa pa sinoc nije bilo tu mesta da parkiramo, inace godinama se tu parkiramo najpropisnije moguce. Stanarima pored sve muke, nisu potrebni jos ovakvi netacni i neprovereni komentari. Informisite se.
  • Cent

    06.10.2019 19:47
    Sklonili su kaldrmu iz Dunavske da bi stavili ono g od behatona. Stalno ima vode ispod a ploče se klackaju. Posle kiše, par dana, kad se zakorači po klackavoj ploči, uprskaš se do kolena minimum. Idem blatnjav na posao svako malo. Valjda će se i tamo napraviti rupa pa da se promeni kad neko upadne u nju.
    Alo majstori, samo vratite kaldrmu, nemojte više ništa da dirate i renovirate, ovo postaje gore od najsmešnijeg vica. Čega god se dohvate njihovi dvorski izvođači propada u minimalnom roku. Sačuvaj me bože ovih zgrada što zidaju, samo čekam da krenu da se urušavaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti