Svako peto domaćinstvo duguje za komunalije

Novosađanima koji nisu platili račune za komunalije, za period od aprila do decembra prošle godine, "Informatika" će sa martovskim uplatnicama poslati i opomene pred tužbu.
Novosađanima koji nisu platili račun za komunalije, za period od aprila do decembra prošle godine, "Informatika" će sa martovskim uplatnicama poslati i opomene pred tužbu.

Portparolka tog preduzeća Gordana Galešev navela je za Radio 021 da će opomena stići na više od 32.000 adresa, što znači da otprilike svako peto domaćinstvo ne izmiruje svoju obavezu prema komunalnom sistemu.

Rok za plaćanje duga je 30. april.

S druge strane, "Informatika" će ovog meseca nagraditi 1.123 redovnih platiša računom od nula dinara, u sklopu akcije "Plava kućna računaljka".

  • 08.06.2013 12:41
    gradani
    imam 714 bodova i nista od nuliranja racuna,treba da vas je sramota i vi ste neko javno preduzece privatnik je za vas majka mara.samo napred pa ljudi nece platiti ni ovo.
  • ivana novi sad

    12.02.2013 17:30
    ja imam preko 600 bodova a jos mi nije nuliran racun.koja je onda svrha placanja racuna na vreme.ti im placas a oni te kaznjavaju,nece tako u eu jos za 100 godina.
  • Ivana

    13.04.2011 08:34
    Plava kućna računaljka
    Kako su smešni... Gldeam sad uslove za oslobađanje od plaćanja... Treba vam 600 bodova i kontinuitet od 6 meseci u plaćanju. Maksimalan broj bodova koji možete ostvariti mesečno je 23 pod pretpostavkom
    a) da vam je račun veći od 10 hiljada - dobijate 5 bodova na iznos računa
    b) da ste isti platili do 13. u mesecu (znači, pre nego što vam stigne račun) - dobijate 13 bodova
    Ostalih 5 bodova dobijate fiksno, svaki mesec.

    Takvim trendom, treba vam 26 meseci da biste sakupili 600 bodova :D. Znači, jednom u više od dve godine, neće vam naplatiti račun...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti