Petrović: Nemam veze sa otkazima na Institutu

Pokrajinski sekretar za nauku Dragoslav Petrović tvrdi da nema nikakve veze sa otkazima koje su dobili radnici Instituta za prehrambene tehnologije.  
Pokrajinski sekretar za nauku Dragoslav Petrović tvrdi da nema nikakve veze sa otkazima koje su dobili radnici Instituta za prehrambene tehnologije. Petrović navodi da nadležnost za kadrovsku politiku u toj firmi ima Upravni odbor, a da on lično nema ingerencije za takva rešenja.

"To ne spada u moju nadležnost. Ja se o tom institutu staram preko realizacije njihovih projekata i njihovog učešća u našim i evropskim fondovima, a za personalne odnose apsolutno nemam nikakve kompetencije", kaže Petrović za naš radio.

Pokrajinski sekretar za nauku kaže da se tužba koju su troje otpuštenih sindikalaca podneli ne odnosi na njega, već na rukovodstvo ovog Instituta. Petrović kaže da se njegovo ime samo "usput" spominje u tužbi koju su podneli radnici.

"Pogledao sam tu prijavu i mogu samo da kažem da navodi da su oni mene tužili nisu tačni. Oni su tužbu podneli protiv rukovodećeg kadra tog instituta, a moje ime se spominje samo nekako usput", kaže pokrajinski sekretar za nauku.

Podsećamo, troje radnika Instituta za prehrambene tehnologije koji su uputili pomenutu tužbu  dobili su otkaze, između ostalog, jer su davali izjave za medije. Oni terete Petrovića i rukovodstvo ove ustanove za proneveru više od milion evra putem navodnih zloupotreba prilikom nabavki opreme. (M.Sovilj)

  • Alfa

    15.04.2011 20:40
    Omega
    Tebi koji vedris i oblacis i zagadujes sredinu.posle srama demokrata mocices da sramotis samo svoju familiju.
  • student

    15.04.2011 20:38
    akedemija glume
    Poceo sam da studiram glumu zbog tebe. Ali kad te ja budem dohvatio nece od tebe ostasti nista.Ti koji neznas nista ni ko te tuce ni o kome se prica.
  • Milan

    14.04.2011 06:03
    VEĆ VIDJENO
    Neće njegovi da ga smene. Sve se žuti od g....a
    kojim su namazani, ali ako dodje do promene vlasti umiliće se on i narodnjacima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.