FOTO: Počeli radovi na produžetku Bulevara Jovana Dučića i spajanju sa veterničkim ulicama

Počeli su radovi na produžetku Bulevara Jovana Dučića, čime će se ova saobraćajnica spojiti sa veterničkim ulicama.
FOTO: Počeli radovi na produžetku Bulevara Jovana Dučića i spajanju sa veterničkim ulicama
Foto: 021.rs
Trasa kojom je planiran produžetak je iskopana i već se može videti kako će izgledati nastavak saobraćajnice, kao i pozicija na kojoj će se nalaziti kružni tok između Bulevara Jovana Dučića, Dragoslava Srejovića i Somborske rampe. 
 
 
Rok za završetak radova je 300 dana, pa se može očekivati da građani ovom saobraćajnicom prolaze na leto sledeće godine. Krak Ulice Dragoslava Srejovića projektovan je kao saobraćajnica sa dve trake, a isto tako će biti urađen i produžetak Somborske rampe.
 
  
 
Biće izgrađene biciklističke staze širine dva metra, pešačke staze, kao i parkinzi duž celog Bulevara Jovana Dučića. Uz novu saobraćajnicu, kao i uz obnovljene delove Somborske rampe i Dragoslava Srejovića, biće postavljena javna rasveta, koja sada nedostaje. Ukupna dužina raskrsnice je oko 450 metara.
 
  
 
Radove izvodi "Karin komerc", zajedno sa "Put-investom", "Tim-Copom", Geodetskim biroom "Geometar", a vrednost ovog posla prevazilazi 236 miliona dinara.
  • Branko

    17.05.2020 13:33
    Bulevar !
    Zašto je gradu problem isplatiti kuce koje smetaju da se izgradi produžetak Bulevara V.Stepe
    ako je od znacaja za bolje funkcionisanje grada!!! Niko nije gradio kuču na putu tj.Bulevaru...Sluzbe Urbanizam ,Katastar,Zemljižno knižno Uprava, Inspekcija ili jednom recju GRAD N.SAD postoje ,funkcionišu , primaju dobr plate( da ne spominjem političare i funkcionere)
    moraju raditi i domačinski se ponašati tako !!!
  • Mile

    04.04.2020 16:09
    Rozacarenje
    Čitam komentare i ne mogu da verujem koliko nepostovanje dobrodoslice. Svi koji su dosli sa stane u Novi Sad su uvek dočekani toplinom i dobrodoslicom, ali toliko pljuvanje po dobrodoslici to je sramota od nas dodjosa. Svi smo mogli ostati tamo odakle smo dosli, odakle su nas proterali. domovina i rodni kraj je jedna, nezamenjivo. ja se izvinjavam svim ljudima koji su iskazali dobrodoslicu, koji su nas primili, koji su nas hranili, kojima je otimano od usta da bi mi preziveli i da bi smo se snasli.
  • Nemanja

    14.10.2019 01:55
    @branko
    Snalazljivost nije isto sto i mafijanje. Pitaj to ove novosadske investitore, sta su i kako doneli iz rata u Bosni, jel u dzakovima? Ne moze se pljacka na jednoj teritoriji oprati u drugoj a da svi cute i prave se posteni.
    Oni koji su posteni i dosli u NS su prvi trebali da napadnu svoje Bosance/Crnogorce koji su se bavili kriminalom. Ovako im oni samo kaljaju i blate poreklo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti