Sutra novi protest protiv režima u Novom Sadu

Protest protiv aktuelne vlasti održaće se i ovog petka, 11. oktobra u Novom Sadu, sa startom na Pozorišnom trgu.
Sutra novi protest protiv režima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Na skupu će govoriti dramski pisac Siniša Kovačević i student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dejan Bagarić.
 
Kako poručuju u novosadskom ogranku Saveza za Srbiju, sa skupa će biti upućen poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti u Novom Sadu i čitavoj zemlji na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore. 
 
"Izbori koje vođa režima Aleksandar Vučić zajedno sa svojim poslovnim i političkim partnerima priprema za kraj marta sledeće godine nisu ni slobodni ni pošteni i zbog toga na njima ne treba ni učestvovati. Političke organizacije koje čine 'Savez za Srbiju' i pojedine građanske inicijative su ove nedelje pokrenule kampanju za bojkot lažnih izbora i ta kampanja će trajati praktično bez prestanka sve dok se ne stvore uslovi u društvu u kojim će građani moći da svoju slobodno formiranu izbornu volju iskažu na poštenim i zakonitim izborima", navode u Savezu za Srbiju.
 
Protest počinje u 18 časova.
  • Sloba53

    13.10.2019 07:22
    Kako kaže SB " da su boljševici mirno marširali 1917. i danas bi marširali". Generalni štrajk !
  • novosađanka

    11.10.2019 15:50
    Dok nas šetnje protiv režima smaraju,, pa su nam smešne ..ne izlazimo iz kuće, oni vladaju, razorili državu, pale novinare, štite direktore koji zlostavljaju žene ili one u čijim fabrikama ginu mladiči , pokrali sve što im dođe pod ruku a lovu poslali na sigurno.
    ja dolazim večeras na Pozorišni trg. Meni je vlast odvratna,
  • Bacvanin

    10.10.2019 23:08
    Smorovi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti