FOTO: Prva revija brendova u sklopu Serbia Fashion Week-a okupila ljubitelje mode u Promenadi

Revija modnih brendova, poseban dan posvećen najprestižnijim brendovima u sklopu internacionalnog festivala mode i umetnosti, Serbia Fashion Week-a, uz prisustvo velikog broja ličnosti iz sveta mode, muzike i umetnosti, održan je sinoć na velikoj terasi šoping centra Promenada.
Više od 80 manekena prodefilovalo je u kolekcijama brojnih brendova.
 
Kolekcije za jesen/zimu 2019/20 predstavili su poznati brendovi Barbolini, Gagliardi, Beosport, Mohito, Diesel, Calvin Klein, Fashion and Friends, PS fashion, XYZ i UnderArmour.
 
 
Prepoznatljiv uglavnom po sportskoj, kežual, udoboj odeći, Beosport prikazao je kolekciju za jesen/zimu, koja obiluje ponovo aktuelnim animal printom na haljinama, ali i kaputima i jaknama u nijansama sive, crvene, bordo, crne boje, kao kariranim printom koji je poslednjih nekoliko sezona u trendu. 
 
Manekenke su prošetale i u modelima domaćeg brenda PS fashion, koji je iz sezone u sezonu sinonim za kvalitet i autentičnost. Poznati poljski brend Mohito koji za sada ima samo jedan prodajni objekat u Srbiji, upravo u šoping centru Promenada, prikazao je jesenju kolekciju, koja će oduševiti dame koje vole dobar stil i urbanu eleganciju.
 
Italijanski brend Gagliardi predstavio je mušku kolekciju, koja se odlikuje već prepoznatljivim finim italijanskim krojem i veštom izradom muških odela. 
 
Svaki komad odeće, obuće ili aksesoar koje su tokom revije nosili modeli, izabrao je Eymeric Francois, poznati pariski modni dizajner. 
 
U prvim redovima posetioci su mogli videti Bojana Perića, Draganu Mićalović, Aleksandra Radojičića, Viktora Savića, Dunju Jovanić i modnu stilistkinju Kristinu Bekvalac, koja je ostavila svoj trag na prvoj reviji modnih brendova u saradnji sa Diesel-om. 
 
"Ovo je veoma bitan momenat ne samo za sve prestižne modne brendove kojima je današnji dan posvećen, već i za Promenadu. Kroz partnerstvo sa Serbia Fashion Week-om nastojimo da približimo aktuelne modne trendove svima koji dele našu ljubav prema modi, umetnosti i dobrom dizajnu. Svakako najveća kreacija koja je nastala kroz pomenuto partnerstvo je današnja Revija modnih brendova, jedna od najbitnijih novina na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u", navela je marketing menadžerka šoping centra Promenada Darja Kustudija.
 
Predsednica SFW-a i Nacionalne komore za modu Srbije Svetlana Horvat, izrazila je veliko zadovoljstvo povodom saradnje sa jednim od najvećih tržnih centara u regionu i istakla da je "Dan brendova" u okviru Nacionalne nedelje mode veoma važan, budući da je modna industrija, pre svega, značajna grana privrede.
 
Tokom večeri, mogle su se videti revije raspoređene u tri bloka, u nesvakidašnjem ambijentu. Pop pevačica Aleksandra Radović nastupila je tokom revije brendova i izvela svoje hitove.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti