FOTO, VIDEO: Sajlovo bez asfaltiranih ulica, krpe se zakrpe

Sajlovčani će i dalje čekati da dobiju asfalt jer u Gradskoj upravi nisu spremni da odgovore na pitanje kada će bar jedna ulica biti asfaltirana.
FOTO, VIDEO: Sajlovo bez asfaltiranih ulica, krpe se zakrpe
Foto: 021.rs

Naime, 021.rs je pre više od mesec dana postavio pitanja Gradskoj kući, odnosno Upravi za građevinsko zemljište i investicije kada će biti rađeno asfaltiranje ulica u Sajlovu i koji je dugoročni plan, ali ni posle ponovljenog pitanja, kao i nekoliko poziva telefonom, ništa nije odgovoreno.

U međuvremenu, kako su za 021.rs ispričali građani, na Sajlovu su se pojavili radnici JKP "Put" koji krpe tucaničku podlogu koja se nalazi u većini ulica. Stanovnici ovog naselja kažu da im nije jasno zašto se iz godine u godinu krpe rupe u tucaniku, čak se ne menja cela podloga, umesto da im asfaltiraju ulice.

Naselje Sajlovo ima oko 40 ulica različite dužine, ali samo je pet ulica manje ili više asfaltirano i to su uglavnom one gde prolazi autobus GSP-a na liniji 14.

Pre nekoliko meseci se radilo na asfaltiranju dve ulice i to u Dragomira Bojanića Gidre i Sajlovo 32, ali u međuvremenu, uprkos zahtevima građana koji su se obraćali i Skupštini grada, ništa nije urađeno.

  • Aleksandar

    16.10.2019 13:25
    SAJLOVO
    Ovima sto govore da je Sajlovo nelegalno naselje, socno vam se poserem u usta. Pa to isto naselje ima vise legalnih kuca nego okolna sela.
    Bitno je da mi uredno placamo porez, a to sto kanuom dolazimo do kuce to nema veze.
    Moja ulica tek sad dobija ulicnu rasvetu...
  • ili rušu ili gradi

    14.10.2019 20:51
    Šteta u siromasnoj z da se rus
    pa neka se stisnu i drugi su. Bolje nego da ih sravne.
  • paaaaaaaaaaaa

    14.10.2019 20:49
    pa ?
    pa mi nismo u T vreme imali asfalttj kolovoz i dobili smo ga u NS posle zadnjih ulica po selima Vojvodine.Alij je bio najlepsi u NS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    dugo godina dogod nase ullice nisu napraviliu kanjon Colarado sa sve rekom za vreme kisa jer su spustili nivo ulice za pola m.
    Kad bude gotova ulica i izradjeno par kuca ludača tražićeno da na naprave ONAKAV ISTI !!!U Madjrskoj ne moze da se nesto gradi 10 g .Postoji rok .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti