FOTO: "Čistoća" ponovo apeluje na Novosađane da ne prave divlje deponije

Veliki kontejneri za krupni otpad još danas stoje u Kisaču, a od sutra, 22. oktobra do 24. oktobra su na Vidovdanskom naselju, odakle će biti odneti u Čenej gde će građani moći da odlažu dotrajali nameštaj, sanitarije i drugi krupan otpad, saopštila je "Čistoća".
FOTO: "Čistoća" ponovo apeluje na Novosađane da ne prave divlje deponije
Foto: 021.rs
Zbog velikog broja divljih deponija, koje pojedini građani prave svakodnevno, "Čistoća" je ponovo apelovala na Novosađane da se ponašaju savesno i ne pomognu nam da naš grad održimo čistim i urednim.
 
"Redovno uklanjamo divlje deponije na teritoriji Novog Sada, ali takođe redovno apelujemo i na sugrađane da ih ne prave i da smeće odlažu u kontejnere i druge posude namenjene za to. Nažalost, još uvek ima onih nesavesnih, koji se o takve apele oglušuju i ugrožavaju svoju okolinu. Svakodnevno radimo na tome da grad održavamo čistim i urednim i u tom poslu očekujemo pomoć Novosađana. Podsećamo da je odlaganje otpada na Gradskoj deponiji besplatno, a prostor gde se istovara pristupačan", kaže direktor "Čistoće" Vladimir Zelenović.
 
  • Anonimus

    21.10.2019 19:05
    Pa kad bi za promenu njihovi radnici ispraznili ceo kontejner a ne samo pola mozda ne bi ni bilo deponija toliko...
  • комша

    21.10.2019 16:28
    У мом кварту између Д.Даниловића и С.Буна има само две канте за ситни отпад. Ту су два кошаркашка терена, два дечија игралишта, теретана, људи се шетају, шетају псе итд. Дакле хиљаде људи туда прође, а само две канте које су редовно пуне јер има несавесних идиота који целу пуну кесу која је за контејнер баце у ту канту. Питам ја Чистоћу, где је још канта у нашем кварту??? Има их где нису толико потребне, а где јесу тамо их једва има. Смећа све више.
  • Bato

    21.10.2019 14:28
    Kazne da nikom ne padne na pamet.Uvesti,zatim primeniti na par nesavesnih gradjana,zatim to na tv i reseno.A kazna 20000 e.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti