Docentkinji Filozofskog fakulteta u Novom Sadu međunarodna nagrada za najboljeg mladog istraživača

Doc. dr Bojana Dinić sa Odseka za psihologiju Filozofskog fakulteta dobila je međunarodnu nagradu za najboljeg mladog istraživača (Young Career Research Award) koju dodeljuje renomirano Internacionalno društvo za izučavanje individualnih razlika (International Society for Study of Individual Differences - ISSID).
Nagrada joj je uručena na konferenciji ISSID 2019 u Firenci 30. jula na kojoj je Bojana održala plenarno predavanje pod nazivom "Istraživanje društveno toksičnih osobina i ponašanja" (The exploration of socially toxic traits and behaviors) na kojem je izlagala svoja najnovija istraživanja, objavio je danas Filozofski fakultet.
 
Ova nagrada se dodeljuje jednom u dve godine na osnovu celokupnog kvaliteta rada istraživača, s akcentom na period od poslednje dve godine. 
 
Nagrada se dodeljuje od 1995. i ovo je prvi put da je neko sa prostora Balkana dobio ovo izuzetno priznanje.
  • Dragana

    21.10.2019 14:49
    Slušala sam Bojanino zanimljivo predavanje na TEDxu pre nekoliko godina. Čestitke za priznanje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti