Besplatna predavanja i radionice o mentalnom zdravlju od 29. oktobra na Limanu IV

Besplatna predavanja i radionice Doma zdravlja "Novi Sad" u cilju promocije mentalnog zdravlja, prevencije mentalnih poremećaja, edukovanja i sticanja psiholoških tehnika samopomoći, biće organizovana od 29. oktobra u prostorijama ove zdravstvene ustanove na Bulevaru cara Lazara 75.
Besplatna predavanja i radionice o mentalnom zdravlju od 29. oktobra na Limanu IV
Foto: Pixabay
U pitanju je projekat Doma zdravlja pod nazivom "Da li brinemo o svom mentalnom zdravlju i zašto ne", a predavanja i radionice će biti organizovane u Upravnoj zgradi na Limanu IV prema sledećem rasporedu: 
 
- 29. i 31. oktobra od 17 časova
- 12. i 14. novembra od 17 časova
- 26. i 28. novembra od 17 časova
- 10. i 12. decembra od 17 časova
 
Predavači će biti neuropsihijatar Nevena Terzić Malenčić, psiholog Anela Đanković i medicinska sestra Snežana Stevanov.
 
Suština mentalnog zdravlja je jasna u definiciji mentalnog zdravlja Svetske zdravstvene organizacije: "Zdravlje predstavlja kompletno fizičko, mentalno i socijalno blagostanje, a ne samo odsutvo bolesti i nemoć". 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti