"Dobri čiviluci" od sutra na novosadskim ulicama

Novosađani će imati priliku da u petak i subotu, 25. i 26. oktobra, dobro očuvanu odeću, koju više ne nose, okače na "dobre čiviluke", koji će se nalaziti na platou ispred Spensa iz pravca Ulice Maksima Gorkog.
"Dobri čiviluci" će biti postavljeni u petak i subotu, od 10 do 17 časova, a odeću će moći besplatno da uzmu svi oni kojima je potrebna.
 
Ovu jedinstvenu akciju, tokom koje Novosađani imaju priliku da pokažu solidarnost i da čišćenjem ormara od viška odeće učine dobro delo, kompanija JYSK će organizovati istovremeno u još nekoliko gradova u Srbiji. 
 
"Dobri čiviluci" su prvi put postavljeni prošlog proleća na beogradskim ulicama, kada su privukli veliku pažnju građana. Upravo to je bio podsticaj za kompaniju JYSK da nastavi sa ovom akcijom i u drugim gradovima, te da pruži priliku njihovim građanima da pomognu svojim ugroženim sugrađanima, koja je potrebna nova topla garderoba za predstojeću zimu.
 
Akciju "Dobri čiviluci" kompanja JYSK realizuje u saradnji sa beogradskom agencijom "Block & Roll", koja kampanjom "Deset dobrih ideja" obeležava desetogodišnjicu rada.
  • Roki

    30.10.2019 10:26
    @novosadista
    Statisticki bi mogli da dokazemo i da su ljudi koji su skloni rasizmu obicni luzeri i budaletine i da imaju male pishe.
  • realno

    30.10.2019 00:22
    za novosadista
    Šta reći, još jedan novi sadista. Ovako govori/piše neko ko je duboko isfrustriran, istraumiran i pun mržnje. Ajde odgovori sam sebi, da li ti je u životu više problema napravila "mrka rasa" ili "bela rasa"? E sad kad si odgovorio, to ne treba da znači da sad više mrziš "belu rasu".
  • NT

    25.10.2019 12:58
    Isto tako, uvek gradjani mogu odneti garderobu u Crveni Krst, Pionirsku 12, gde ce biti razdeljena ne samo po Novom Sadu, nego i siroj okolini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.