FOTO: Fotografije 280 najuspešnijih novosadskih đaka na bilbordima širom grada

U okviru projekta "Učim+Znam=Vredim" koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, počelo je postavljanje fotografija najboljih novosadskih učenika, koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti.
U Novom Sadu će biti istaknuto 40 reklamnih panoa s licima 280 đaka, što je najveći broj učenica i učenika promovisanih u okviru projekta od njegovog početka 2015. godine.
 
U naredne dve nedelje panoi sa najboljim učenicima biće postavljeni u opštinama Sremski Кarlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.
 
 
Кada bude završeno postavljanje svih bilborda u sedam lokalnih samouprava biće predstavljeno gotovo 370 đaka, što je za 120 učenica i učenika više nego prethodne godine koja je bila najuspešnija od pokretanja projekta. 
 
 
Najviše priznanja stiglo je iz oblasti programiranja i računarstva, mnogo nagrada takođe su doneli učenici muzičkih škola, a novosadski đaci bili su uspešni i u takmičenjima iz fizike i srpskog jezika i jezičke kulture
 
 
Osim ovih, nagrade su stizale i sa takmičenja iz oblasti istorije, engleskog jezika, hemije, matematike i drugih naučnih oblasti.
  • Pavle

    30.10.2019 13:48
    ***ilana
    Nešto se i nije pokazala u praksi hrpa podataka koje smo prinudno memorisali u školi. Kreativno mišljenje bilo je zabranjeno čak i na likovnom: "promašio si temu". Takođe i na predmetu maternji jezik. Ček, da li je ikada uopšte traženo da sastavimo sopstveni stih?? A proza uvek samo tipa "kako sam proveo letnji raspust". Davno bilo, a traume još dominantne :)
  • box

    30.10.2019 12:10
    @xx 30.10.2019 • 09:35
    Ekipa iz podruma mora da se osere na sve...

    samo kad ti nisi iz podruma
  • LIMAN 2

    30.10.2019 11:57
    EEEEEEEEE
    Kada bi ostali,do sledeće generacie!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.