Počinje postavljanje "Ledene šume" u Dunavskom parku, moguće povremeno zatvaranje delova staza

Postavljanje opreme i instalacija za održavanje manifestacije "Ledena šuma", četvrtu godinu za redom, počinje danas, 11. novembra u Dunavskom parku.
Počinje postavljanje "Ledene šume" u Dunavskom parku, moguće povremeno zatvaranje delova staza
Foto: 021.rs (Prošlogodišnje postavljanje)
Manifestacija će trajati od 6. decembra 2019. do 19. januara 2020
 
Kako navode organizatori manifestacije, priprema terena u Dunavskom parku izvodi se u skladu sa svim dozvolama kao i tehničkim i bezbednosnim procenama za zaštitu prirode.
 
"Tako će radovi u prvoj fazi obuhvatiti izgradnju izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove manifestacije. Zbog pomenutih radova i bezbednosti građana, moguće je povremeno zatvaranje delova pešačke staze u Dunavskom parku", navode organizatori.
 
Kako dalje ističu, u ponudi "Ledene šume" naći će se mnoštvo besplatnih kulturnih, umetničkih i edukativnih sadržaja koji će posetiocima manifestacije biti predstavljeni na centralnoj muzičko-scenskoj bini. Ambijent Dunavskog parka upotpuniće i praznična dekoracija i Snežni grad-zimski bazar koji je namenjen prezentaciji lokalnih zanatlija i umetnika kao i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i zimskih delikatesa. 
 
Natkriveno centralno klizalište i njegova kružna staza će se i ove godine prostirati na površini od 1.300 kvadratnih metara, a u neposrednoj blizini biće i kafe. 
 
Za sada nije poznata cena ulaznica i iznajmljivanja klizaljki.
 
Podsetimo da oko trećina Dunavskog parka bude zatvorena dok se održava "Ledena šuma".
 
Program manifestacije kao i informacije o svečanom otvaranju biće naknadno objavljeni. 
  • Salamander

    12.11.2019 14:16
    Ledena šuma=
    jeza uzitpiranog parka=
    zloupotreba kulturnog nasledja=
    kičeraj


  • Micika

    12.11.2019 11:47
    alo alo
    Dete se obradovalo - super. Eno na spensu klizaliste a ne unistava se park pod zastitom.
  • javna površina ljudi

    11.11.2019 21:53
    Manifestacija počinje 6.12. a počeli su uzurpiraju Park već 11.11. Pa zar treba 25 dana da se postavi ta skalamerija? I opet će kao i ranije ostati blato, uništena živa ograda kod livade...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti