U Novom Sadu još nema prinudnih upravnika zgrada, deset zahteva čeka odobrenje

Nijedan prinudni upravnik još nije postavljen u ukupno 4.547 stambenih zajednica u Novom Sadu.
U Novom Sadu još nema prinudnih upravnika zgrada, deset zahteva čeka odobrenje
Foto: 021.rs
U Gradskoj upravi kažu za "Novosti" da imaju deset zahteva za postavljanje prinudne uprave i da su svi u postupku rešavanja.
 
"Da bi se donelo rešenje neophodno je obaviti prethodne radnje u kojima učestvuje i Gradska uprava za inspekcijske poslove i Odsek komunalne inspekcije. Bolje je da se vlasnici stanova dogovore i izaberu upravnika među vlasnicima ili profesionalnog upravnika, jer je uvođenje prinudne uprave ionako privremenog karaktera", navode u Gradskoj upravi za "Novosti".
 
U Novom Sadu ima oko 80 licenciranih profesionalnih upravnika, koji usluge naplaćuju od 250 do 1.000 dinara mesečno. 
  • Svedok

    06.06.2020 01:39
    Profesionalni upravnici su dno dna, banda lopova i nesposobnjakovica. Cim cuju za vece radove od menjanja sijalice, odmah beze. Imali smo jednu koja je uzela 400.000 dinara, ni sijalicu nije zamenila. A komunalna inspekcija nece mesecima da nam dodele prinudnog upravnik, pa nas ono zlo od uprqvnice jos uvek potkrada. Sram ih sve bilo!!! Bezite od profesionalnih upravnika, bolje nikoga da nemate nego njih da dovedete.
  • NIA

    13.11.2019 11:08
    Nesto se PU nisu pokazali na delu! Polupismeni ljudi koji ne znaju da li se pise ne znam ili neznam, dali ili da li, ne mogu ili nemogu, nemoras ili ne moras...... Moglo bi udruzenje PU da ih malo edukuje osnovnom pravopisu. Ma ZAKON su UPRAVNICI KOMSIJE. Poznaju zgradu, komsije, tu su, razgovaraju sa svim stanarima, znaju ko su postanari, ako je buka resi se na licu mesta. PU TOTALAN PROMASAJ !
  • lala

    12.11.2019 16:23
    A sta radi Gradska uprava za inspekcijske poslove i Odsek komunalne inspekcije. Primaju plate i sededu. Imaju 10 zahteva od 4547, i tih 10 nisu u stanju da rese.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti