FOTO: Spens i dalje izlepljen reklamom za SNS

Ulaz u Veliku dvoranu Spensa i dalje je izlepljen velikom reklamom za proslavu 11 godina Srpske napredne stranke, iako je od tog događaja prošlo gotovo četiri nedelje.
FOTO: Spens i dalje izlepljen reklamom za SNS
Foto: 021.rs

U upravi tog javnog preduzeća za 021.rs nisu odgovorili zbog čega ogromna reklama SNS i dalje stoji na istom mestu. Kako se reklama ne uklanja, ovim ponašanjem uprave Spensa je omogućeno da naprednjaci imaju jednu od najvećih reklama na jednom od najvećih platoa u gradu, jer se radi o prostoru između Spensa i Stadiona Vojvodine, koji je vidljiv i sa ulice Maksima Gorkog.

Na Spensu su u službi marketinga za 021.rs naveli da o pitanjima uklanjanja reklame SNS treba da se obratimo direktoru, a iz njegovog kabineta nikakav odgovor do sada nije stigao. 

Podsetimo da su sa Spensa, listu Danas neposredno nakon mitinga saopštili da je SNS po komercijalnoj ceni od 830.000 dinara platio zakup, a da će svi propagandni i informativni materijali ove stranke biti uklonjeni, međutim, kako se vidi, to do sada nije urađeno u potpunosti.

Podsetimo i na to da nije ovo prvi put da se pojedini javni i privatni objekti u gradu dugo koriste za promociju SNS-a ili njihovog lidera i kada prođu mitinzi, izbori i slično, pa je tako na zgradi izgorelog Radničkog univerziteta mesecima visio ogroman plakat sa fotografijom Aleksandra Vučića.

  • James Bond

    21.11.2019 13:13
    Djilas
    To je Djilas kriv sto se ne skida ! Djilas, Djilas, Djilas, Djilas, Djilas....On je ukrao milijardu eura i sada nema para da se angazuju ljudi za skidanje plakata hahahahhaha
  • Coja

    21.11.2019 12:11
    Bolje i plakat SnS nego plakat Djilasa i Haradinaja
  • Đorđe Čvarkov

    20.11.2019 17:29
    Dengadelija
    Pooozdravite vašu mamu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti