Veliki Black Friday vikend u Promenadi sa sniženjima i do 80 odsto

Promenada, najveći šoping centar u regionu, od 29. novembra do 1. decembra organizuje veliku Black Friday akciju, sa brojnim akcijama i sniženjima do čak 80 odsto.
Ovaj šoping centar je od samog početka zamišljen kao lokacija koja okuplja najbolje modne radnje i brendove kao što su Zara, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home, Oysho, Fashion&Friends, XYZ Fashion Store, Calvin Klein, Diesel, Under Armour, Barbolini, P...S...Fashion, Mohito, Beosport, Gagliardi, Reserved, Sport Vision, N Sport, Lisca, Orsay, Legend, Tiffany, Mona, Maison Marasil, Kigili, House, Cropp i mnoge druge, sve na jednom mestu. 
 
Osim modnih brendova, veliki popusti se očekuju i u radnjama koje nude kućnu dekoraciju, tehniku, kozmetiku, knjige, aksesoare, optiku, a sjajne popuste ponudiće čak i restorani.
 
Takođe, tokom Black Friday vikenda posetioci mogu uživati i u potpuno besplatnom parkingu, bez vremenskog ograničenja. Roditelje sa decom podsećamo da su za njih rezervisana i posebna parking mesta u garaži. 
 
Svi popusti će biti objavljeni na sajtu i na Facebook i Instagram profilima šoping centra Promenada u četvrtak, 28. novembra, dok neke radnje kao što su Gigatron i WinWin već nude popuste u okviru svojih mesečnih i nedeljnih Black Friday akcija. 
 
Prošlogodišnji Black Friday vikend u Promenadi, koji je organizovan samo nedelju dana nakon otvaranja ovog šoping centra, posetilo je više od 100.000 ljudi, što govori u prilog dobrim popustima i akcijama.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti