FOTO, VIDEO: Bajatović i socijalisti na Trgu slobode obeležili Dan republike, otpevali "po šumama i gorama"

Pokrajinski odbor SPS obeležio je danas u centru Novog Sada 29. novembar - Dan republike bivše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.
FOTO, VIDEO: Bajatović i socijalisti na Trgu slobode obeležili Dan republike, otpevali "po šumama i gorama"
Foto: 021.rs

Socijalisti su se prvo okupili kod sedišta Gradskog odbora u Vase Stajića, a potom se u koloni prošetali do sedišta pokrajinskog odbora u Ulici Modene, te sa ostalim članovima stranke otišli na Trg slobode gde im se obratio Dušan Bajatović.

On je istakao da socijalisti neguju levičarske i antifašističke ideje i upozorio na revizionizam koji je danas prisutan u Srbiji.

Prvi čovek vojvođanskih socijalista je pozvao članove da nastave da se bore za ideje kojima su dosledni, a potom sa prisutnima otpevao moderniju verziju partizanske pesme "Po šumama i gorama".

Nezvanično se moglo čuti da je današnje okupljanje pristalica SPS-a u centru Novog Sada zapravo početak njihove kampanje za lokalne izbore koji će uslediti za četiri meseca.

  • @Limanac

    18.12.2019 10:37
    BuT iT wAsNT rEaL cOmMuNiSm
  • Limanac

    04.12.2019 15:12
    Kakve veze ima SPS sa socijalizmom?
    SPS je interesna grupa okupljena oko ogromne imovine Saveza komunista.
    Glavni finansijer im je tajkun koji je pokupovao 15 fabrika po Srbiji.
    Naravno, niko ne zna otkud mu pare.

    A kakve tek veze ima Bajatović sa socijalizmom?
    Najiskrenije, nejasno je kako Bajatović ima veze sa bilo čim, pošto ni u jednoj normalnoj firmi NIKAD ne bi mogao da se zaposli.
    Možda Rusi znaju čime je zaslužio da ga časte svaki mesec sa 30000 evra?
  • Zdravko

    04.12.2019 11:26
    Oni se rugaju svima nama koji smo proživeli mladost u SFRJ koju je njihov duhovni otac slobodan milošević razbucao da bi se nakrao para preko jezde i dafine i svom sinu dileru digao diskoteku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.