GLOBO Smart rasveta - nesvakidašnji ugođaj za svaki dom

Dobra rasveta u svakom domu detalj je koji upotpunjuje ideju doma kao mesta zajedništva, ugodnosti, dobre atmosfere i radosti.
Rasveta se ne bira i ne menja baš svakog dana, i stoga je važno da se pažljivo i znalački odabere - ne samo zbog estetike, već i zato da bi se dobro uklopila u postojeći enterijer svakog doma, da bude odličnog kvaliteta i da opravda uloženi novac.  
 
Korak dalje od šlaga na torti s početka teksta svakako je smart rasveta. A visok kvalitet i vrhunski dizajn ove rasvete nudi GLOBO. Ugođaj koji ona pruža posebna je priča… 
 
Šta je uopšte smart rasveta?
 
To je mogućnost da se lako i jednostavno upravlja rasvetnim telima putem aplikacije na mobilnom telefonu ili daljinskog upravljača, kreiranje režima rada u skladu sa raspoloženjem, te snimanje željenog sistema rada.
 
Smart rasveta nudi, dakle, mogućnost da se osvetljenjem upravlja uz pomoć besplatne aplikacije Tuya, dostupne na aplikacijama Google Play i App Store. Uz pomoć glasovnih komandi može se birati intenzitet i temperatura svetlosti, menjati boja osvetljenja, dimabilnost rasvete, ali i vreme trajanja određenog osvetljenja uz pomoć tajmera. 
 
 
Postoji unutrašnja i spoljna smart rasveta.
 
Unutrašnja smart rasveta
 
Dva izuzetno reprezentativna modela unutrašnje rasvete su plafonske lampe iz linija "Sajama" i "Trystan". Oba modela odlikuje elegantan dizajn i visok kvalitet izrade a zbog napredne kontrole rada ove lampe se svrstavaju u red prvoklasnih. 
 
Plafonska lampa "Trystan" ima svetlucavi dekor, prozirne akrilne kristale i izuzetnu funkcionalnost: putem daljinskog upravljača podešavaju se boje, svetlost i jačina osvetljenja. Odabrani system rada moguće je snimati pa docnije ponovo reprodukovati. 
 
Diskretnija - ali ništa manje lepa - je jednostavna i elegantna plafonska lampa iz linije "Sajama". Nenametljiva, sofisticirana i atraktivna istovremeno, nudi mogućnost upravljanja glasom i daljinskim upravljačem.
 
Spoljna smart rasveta
 
Zajednička karakteristika smart rasvete za spoljnu upotrebu je neizostavni IP44 zaštitni faktor. On garantuje potpunu otpornost na vlagu, a to znači potpunu bezbednost za spoljnu upotrebu. 
 
Zidna lampa iz linije "Slice" jedna je od najreprezentativnijih modela iz linije spoljne smart rasvete. Njome se može upravljati putem glasa, uz instalaciju Tuya smart aplikacije.
 
 
Ovo su samo neki modeli smart rasvete iz bogate GLOBO ponude. Više informacija o cenama, rokovima isporuke, stanju određenog modela na lageru, može se saznati putem linka.
 
Izložbeni salon u Novom Sadu GLOBO je u Ulici Radoja Domanovića 47.
 
Radno vreme je od ponedeljka do petka od 9 do 20h, a subotom od 9 do 17 sati.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti