FOTO: Novosađani uz Bajagu i Artan Lili dočekali 2020. godinu

Novosađani su i ove godine ispunili Trg slobode i uz spektakularan vatromet odbrojali poslednje sekunde 2019. i početak 2020. godine.
FOTO: Novosađani uz Bajagu i Artan Lili dočekali 2020. godinu
Foto: 021.rs
Program na Trgu slobode je počeo nastupom benda "Artan Lili", a nešto posle 23h nastupio je Bajaga koji je Novosađane pesmom "Godine prolaze" uveo u novu 2020. godinu. U jedan čas posle ponoći nastupa di-džej iz Turske Mahmut Orhan. 
 
Prve informacije su da nije bilo većih incidenata na dočeku na glavnom gradskom trgu i u širem centru grada.
 
 
Takođe, tokom dana je organizovan dečiji novogodišnji maskenbal i raznovrsni besplatni sadržaji namenjeni najmlađima. 
 
Podsetimo još da će događaji za doček Nove godine po starom kalendaru 13. januara biti samo u zatvorenim prostorima. Ulaznice za događaje od kojih se pojedini naplaćuju od 500 do 700 dinara, mogu se kupiti na sajtu Gigstiksa.
 
Organizovani dočeci Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu traju od dočeka 1997. godine.
 
Deo centra Novog Sada je bio zatvoren za saobraćaj danas od 15 časova, a detaljan spisak ulica i šta će još biti promenjeno kada je u pitanju saobraćaj, možete čitati OVDE
  • Mastodont

    09.01.2020 14:59
    @Ljudska je čudna

    Evo ja verujem da imaš gabarita u širinu, a štetu možeš da napravi maslačku i visibabama.
  • Ljudska je čudna

    04.01.2020 15:20
    pasmina
    @pas žućo Ja bih vama na primer preporučio da potražite stručnu pomoć jer ste previše agresivni, previše lično uzimate napisano gde vam čak nisam toliko ni replicirao koliko se nadovezao na ono što ste vi napisali, usled čega ne mogu ja biti svestan vaše naknadno umišljene konstrukcije.
    Naslov mog komentara je trebao biti suština, da je ljudska čudna pasmina, pa tako danas zbog ponašanja pojedinaca živimo u svetu gde ne smete posedovati boce sa čepom ili kovani novac na većim skupovima jer pojedinci ne umeju da se civilizovano ponašaju te koriste takve objekte da bi nekoga povredili. Moj predlog je bio jasno sarkastičan, univerzalno "rešenje" da se ovo spreči vezivanjem ruku, jer npr. i ja sa svojih dva metra visine ili malo "jačih" gabarita golim rukama a i nogama mogu napraviti značajnu štetu odnosno naneti ljudima ozbiljne povrede, ako bih odabrao tako da se ponašam. Time sam namerno prenaglasio apsurde današnjeg vremena da vam je između ostalog zabranjeno da nosite kovanice zvanične valute države u kojoj živite na nekom skupu.
  • pas žućo

    03.01.2020 17:07
    I sami ste svesni da je svrha Vašeg komentara samo da bude da ste nešto replicirali. Uklanjanje čepova je u razvijenom svetu praksa od 80ih, samo se ovde ljudi prave pametni. Uostalom, ako smatrate da ste u pravu, osnujte konsultantsku firmu za procenu rizika i krenite da forsirate to što ste predložili, pa se za 5 godina javite ovde da vidimo kakav ste portfolio izgradili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.