Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u centru Novog Sada

Srpska napredna stranka saopštila je da su u noći između nedelje i ponedeljka, 5. i 6. januara, razbijena stakla na prostorijama mesnih odbora te stranke na Podbari i u Stražilovskoj ulici.
Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u centru Novog Sada
Foto: SNS

Ova stranka navodi da su "vandali očigledno delovali sinhronizovano i to na Badnji dan, jedan od najvećih pravoslavnih praznika, kako bi svojim delima širili mržnju".

"Uvereni smo da su vandali današnji dan namerno izabrali kako bi građanima Novog Sada i članovima Srpske napredne stranke pokvarili praznično raspoloženje. Ovim činom podsetili su nas i na tragične dane srpskog naroda u NDH iz Drugog svetskog rata, gde su najveći zločini počinjeni upravo na Badnji dan i Božić. Znajući da će na predstojećim izborima cenzus za njih predstavljati mislenu imenicu, a u nemoći da na ulici osvoje vlast, ponovo su posegnuli za najprimitivnijim metodama delovanja kojima su očigledno skloni", ocenjuju novosadski naprednjaci.

Iz Gradskog odbora ove stranke navode i da su uvereni da će policija i ovog puta profesionalno obaviti posao i vandale privesti pravdi.

  • Sloba53

    10.01.2020 06:56
    Da to nisu oni protiv kojih su posle izbora podneli kriv prijavu , pa onda sa njima sklopili dil ?
  • Gari

    08.01.2020 22:21
    dapače ili daplače
    Naravno da su sami predizborna kampanja krenula,ngo kakda će SNS da nauči svoju policiju osnovnom redu....sledeći momenat čekate autobus naravno na buskoj stanicu na božić veče kasno zaustavlja se policiski auto i na minus 7 počnu policajci da vas skidaju do gaća bez ikakvog razloga ...č.jednostavno čekate autobus da idete kući i desi vam se takva sramota kome treba sad od policajaca skinuti gaće u kojoj to mi zemlji živimo da se neiživljeni policajci leče na građanima, SNS nauči svoje čuvare reda da budu kulturniji ili smo mi ipak kazneno popravna država .....kako vas nije sramota za Božić.Malo isproveravajte ko su vam čuvari reda i šta rade i čime se još dodatno bave,ovo nema nigde ovakve sramote i poniženja.
  • Goran

    08.01.2020 19:30
    Ma to su sami napravili. Oproban recept takvih ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti